A szekszárdi rendőrök az elmúlt napokban háromszor is előállították azt a pécsi férfit, aki jót evett és ivott több helyi étteremben, majd fizetés nélkül akart távozni. Kiderült, hogy már nem először szeretett volna több, mint tízezres számlát maga után hagyva lelépni a vendéglátóhelyekről.

15 forint értékben evett és ivott

Az egyik szekszárdi vendéglátósegységből érkezett bejelentés a napokban, hogy az egyik vendégük fizetés nélkül akar távozni az étteremből. A járőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol igazoltattak egy 43 éves pécsi férfit, aki – mint kiderült – csaknem 15 ezer forint értékben evett és ivott, de fizetni nem akart. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pécsen is keresték

Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a férfit a Pécsi Rendőrkapitányság ugyanilyen bűncselekmény elkövetése miatt már körözi. Kollégáink emiatt előállították és gyanúsítottként ki is hallgatták őt – írta a police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismét megéhezett

Szerdán, nem sokkal dél előtt egy másik szekszárdi étteremből érkezett bejelentés, hogy egy férfi fizetés nélkül lakott jól. Ugyanaz a férfi volt, aki néhány nappal korábban is hasonlóan étkezett.

Kihallgatták

A rendőrök előállították, és üzletszerűen elkövetett csalás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték.

Nem tudta, hol a határ

Nem telt el másfél óra, és újabb bejelentés érkezett, ezúttal egy harmadik vendéglátóhelyről, hogy a vendégük fizetés nélkül akart távozni. A nem sokkal korábban szabadon bocsátott férfi volt az ismét. Ismét előállították, s kihallgatták, de nem mondott semmit a rendőröknek tette okáról.   

Fegyverrel rontott be

A Kékvillogó.hu írt arról és mutatott be sokkoló felvételeket, hogy egy 33 éves férfi lőfegyver utánzatú, gumilövedékes puskával rontott be egy keszthelyi étterembe. A teraszon áthaladva folyamatosan fennhangon kiabálta a vendégeknek, hogy „Ki kér golyót a fejébe?”

Fenyegette a vendégeket

A garázda férfi a felszolgálók többszöri felszólítására sem hagyta abba a fenyegetőzést, sőt odalépett az egyik vendéghez, majd a kezében tartott puska csövét a férfi homlokához szorítva felemelt hangon kérdezte, hogy „Kérsz egy golyót a fejedbe?”, majd pár másodperc múlva ment is tovább.

Sokkot kaptak

A sokkhatás alá került vendégek moccanni sem mertek, csak egy távolabb ülő kisgyerekes anyuka igyekezett elmenekülni a teraszról, derül ki az ügyészség által közreadott közleményből.

Számon kérte a tulajdonos

A férfi kilépett az utcára, ahol a földön lévő hátizsákjába tette a fegyverét. Ekkor odalépett hozzá az étterem tulajdonosa, aki erélyes hangnemben számon kérte rajta a történteket. A férfi erre felindultan, két kézzel mellkason lökte a tulajdonost, majd a táskából ismét elővette a fegyvert, majd újra fenyegetőzni kezdett. Garázda magatartását csak a tulajdonos ismételt, határozott fellépésére hagyta abba és távozott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: