Fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt a Keszthelyi Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfivel szemben, aki lőfegyver utánzatú, gumilövedékes puskával rontott be egy keszthelyi étterembe.

Tavaly történt

A vádirat szerint a helybeli férfi 2021. szeptember 4-én az esti órákban, kezében egy lőfegyvernek látszó, gumilövedékes, duplacsövű puskával lépett be egy keszthelyi étterem teraszára. A teraszon áthaladva folyamatosan fennhangon kiabálta a vendégeknek, hogy „Ki kér golyót a fejébe?” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegette a vendégeket

A garázda férfi a felszolgálók többszöri felszólítására sem hagyta abba a fenyegetőzést, sőt odalépett az egyik vendéghez, majd a kezében tartott puska csövét a férfi homlokához szorítva felemelt hangon kérdezte, hogy „Kérsz egy golyót a fejedbe?”, majd pár másodperc múlva ment is tovább.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkot kaptak

A sokkhatás alá került vendégek moccanni sem mertek, csak egy távolabb ülő kisgyerekes anyuka igyekezett elmenekülni a teraszról, derül ki az ügyészség által közreadott közleményből.

Számon kérték

A férfi kilépett az utcára, ahol a földön lévő hátizsákjába tette a fegyverét. Ekkor odalépett hozzá az étterem tulajdonosa, aki erélyes hangnemben számon kérte rajta a történteket.

Ellökte a tulajt

A férfi erre felindultan, két kézzel mellkason lökte a tulajdonost, majd a táskából ismét elővette a fegyvert, majd újra fenyegetőzni kezdett. Garázda magatartását csak a tulajdonos ismételt, határozott fellépésére hagyta abba és távozott a helyszínről.

Vádat emeltek

A vádlottal szemben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Keszthelyi Járási Ügyészség és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt vele szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón a sokkoló eset:

Kiemelt kép: Illusztráció