Levágták a lábát, meg akarták ölni, benzint itattak vele. Hihetetlen történetet osztott meg a nyilvánossággal egy 24 éves budakeszi lány. Anettet, miközben autóbalesete után mesterséges kómában tartották, pokoli látomások gyötörték. A fiatal nő hatalmas akaraterejének köszönhetően felépült, és sikeresen újrakezdte az életét.

Kis híján belehalt

Anett még 2021-ben szenvedett egy kis híján halálos autóbalesetet, amikor a Balatontól Budakeszire tartott. A szülőházba azonban nem érkezett meg, autójával máig tisztázatlan okokból a szembe jövő sávba került, és egy másik kocsival frontálisan ütközött.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kómában tartották

A baleset után két hétig volt élet és halál között, súlyos sérülései miatt mesterséges kómában tartották. Szinte minden csontja eltörött, súlyos fejsérüléseket szenvedett, a lépét ki kellett venni, a máját pedig összevarrni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenre emlékszik

Anett elmondta: a balesettel kapcsolatban az összes emléke törlődött, ugyanakkor mindenre emlékszik abból a két hétből, amikor kómában volt. Még ma is, napra pontosan el tudná mondani, melyik nap ki volt bent nála a kórházban.

Hallucinációs világ durva dolgokkal

Ami körülötte történt a kórházi szobában, azt beleszőtte abba a hallucinációs világba, amiben akkor élt. Anett a Tények videójában mesélt részletesen a látomásairól és a küzdelmeiről.

Levágták a lábát és benzint itattak vele

A fiatal nő elmondta: pokoli látomásai voltak. Abortusza volt, levágták a lábát, benzint itattak vele és meg akarták ölni. Mindezt átélte, miközben kómában feküdt.

Újrakezdés

A 24 esztendős lány az ébredés után előröl kezdte az életét. A kórházban töltött időszak alatt 20 kilót fogyott, elsorvadtak az izmai. Az élete romokban hevert, de élt. A kezdeti pánik után aztán eldöntötte, hogy talpra áll, és mindent megtesz azért, hogy olyan legyen, mint régen.

Visszatérés az edzőterembe

Anettnek a sport is hiányzott, így néhány hét elteltével visszatért az edzőterembe. A mozgás és a tréning mindennapjainak része lett, és annyira sikeres volt ez az időszak, hogy egy országos versenyen, az izomtömeg-növelés kategóriában, 2021-ben a legnagyobb átalakuló díját is elnyerte.

Folytatta a versenyzést

Az indulásra edzője beszélte rá, és a díj elnyerése után sem állt le: tovább folytatta a kitartó, megalkuvás nélküli munkát, és idén pedig egy inspirációs verseny közönségdíjasa lett.

Nem szabad semmit elfojtani

Anett azt mondja: nem szabad semmit elfojtani, mert a ki nem mondott érzések belülről rombolnak. Az újjászületés és az újrakezdés után ő már e gondolat jegyében éli az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Anett a kóma után újra felépítette az életét. Fotó: Facebook.