Egy szórakozóhely előtt elesett és koponyasérülése lett Lászlónak. Testvére állítása szerint indokolatlanul szállították át a pszichiátriára, ahol a gyógyszerektől megállt a szíve. Ugyan újraélesztették, de egy hónapnyi kóma után a férfi meghalt.

A baleseti intézetbe került

László egy szórakozóhely előtt esett el. A baleseti intézetbe szállították a mentők, ahol kiderült, hogy az esés miatt többszörös koponyatörést szenvedett, illetve koponyaűri vérzése lett. Lélegeztetőgépre került, majd miután arról le lehetett szedni, egy másik kórház neurológiai osztályára vitték, hogy speciális ellátást kapjon.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Pszichiátriára vitték

Nővére szerint itt lassan, fokozatosan javulni kezdett az állapota, hamarosan át is kerülhetett egy rehabilitációs intézetbe. Ekkor azonban váratlan dolog történt: Lászlót ismét elszállították, ezúttal egy pszichiátriára. „Akkor azt mondták nekem, mindez azért történt, hogy beállítsák a gyógyszereit” – mesélte a lapnak Tímea.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ülni is alig tudott

Szerinte mielőtt testvérét bevitték a zárt osztályra, már el tudta látni magát, ott azonban annyira leszedálták, hogy ülni is alig tudott egyedül.

Nem volt mentális betegsége

Tímea nem érti, miért kellett balesetet szenvedett testvérét pszichiátriára szállítani, főleg, hogy a baleset előtt semmilyen mentális betegsége nem volt.

Leállt a szíve

„Aztán körülbelül két héttel később délután felhívtak: a testvéremet mozdulatlanul találták az ágyon fekve, leállt a légzése. Ekkor még újra tudták éleszteni, de már nem tért magához: még egy hónapot élt agyhalottként” – mesélte a család további tragédiáját a Blikknek Tímea.

A gyógyszerektől halhatott meg?

A nővére kérésére Lászlót visszavitték az első kórház neurológiai osztályára, de csodát már itt sem tudtak tenni, a férfi nem sokkal később meghalt. Tímea több szakvéleményt is beszerzett, köztük olyanokat, amelyek szerint egyértelműen a pszichiátrián kapott gyógyszerek miatt állt le a férfi szíve, így szerinte egyértelműen az orvosok hibáztak. Az ügyben rendőrségi eljárás indult, s a nyomozás jelenleg is folyik.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció