Élettársak holttestére találtak egy szabolcsi családi házban, a rendőrség nyomoz. Az elsődleges információk szerint a férfi megölte párját, majd magával is végzett.

Két holttestet találtak

Szamosújlakról érkezett bejelentés 2024. május 8-án, mely szerint egy családi házban az ott lakó férfit és nőt holtan találták. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a halálesetek körülményeit, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is tart. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Gyilkosság Szentesen

A rendőrségre múlt csütörtökön érkezett bejelentés arról, hogy Szentesen, az utcán egy holttestet találtak. Az áldozat egy 52 éves helybéli nő volt, akinek a halálával kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. Három nappal később azt közölték, hogy azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetése után eltűnt. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Együtt dolgozott az áldozattal

Az emberöléssel gyanúsított fiatal férfi korábban együtt dolgozott az áldozattal, ott keveredhettek valamiféle konfliktusba, amit a férfi nem tudott levezetni, brutális kegyetlenséggel állt bosszút. A gyilkosság után a rendőrség azt sem zárta ki, hogy nem csak menekül, hanem rádöbbenve arra, mit is tett, valahol öngyilkosságot kísérelhetett meg.

Megtalálták a holttestet

A rendőrök 2024. május 3-án este, Szentes külterületén az erdőben egy holttestet találtak, akiről megállapították, hogy az emberölés feltételezett elkövetője.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kimelt kép: