Vonattal ütközött egy személyautó ma délután Sásdon. Az autóban hárman ültek, közülük ketten belehaltak sérüléseibe. Az egyik áldozat egy gyermek – közölte a rendőrség.

Egy gyermek és egy nő halt meg

A rendőrség közlése szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. november 17-én 15 óra 37 perc körül Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban egy személyautó és egy vonat összeütközött. A baleset során az autót vezető nő, valamint egy gyermek a helyszínen életét vesztette, egy gyermek ellátása pedig folyamatban van. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Oldalról csapódott bele a vonat az autóba

Forrás: Facebook.com

Fekete hét a MÁV-nál

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, tragédiák árnyékolják be az elmúlt napokat a hazai vasút közlekedésben: péntek óta már heten vesztették életüket vonatgázolás miatt. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gázolás Fótújfalunál

Szerdán délelőtt a Vácról a Nyugati pályaudvarra 10:36-kor elindult vonat Fótújfalu megállóhelynél ütött el egy embert. Az első információk szerint a vonat elé lépett az áldozat. 

Fekete hétvége

A hétvégén összesen három ember szenvedett halálos balesetet vasúti átjárókban. Péntek este a Monorról 18:37-kor Budapest irányába közlekedő S50-es vonat elütött egy embert Vecsés közelében. A baleset idején egyaránt jól működött a fény-és félsorompó.

Galgahévízen is megtörtént a baj….

Szombaton este a Keleti pályaudvarról induló, Kassa felé tartó vonat ütött el egy embert Galgahézvíznél. A szerelvény 18:30-kor gördült ki a Keleti pályaudvarról, a baleset tehát sötétedés után történt. A helyszínelés idejéig csak egy vágányon közlekedtek a vonatok hatvani vonalon.

Pilisvörösváron is tragédia

Vasárnap hajnalban Pilisvörösvár állomáson ütött el egy vonat egy embert. A szerelvényen nem voltak utasok. A szerencsétlenül járt személy a helyszínen életét vesztette.

Száz méter a féktávolság

A vonatok féktávolsága több száz méter, hívja fel a figyelmet honlapján a MÁV-Volán-csoport. Idén már több tucat vasúti átjárós baleset történt, és bár még nincs vége az évnek, már most többen vesztették életüket, mint tavaly.

Szomorú hétfő

Embert gázolt el egy vonat Tatán, az Agostyáni utcai vasúti átjárónál hétfő este. A Sopronból Győrön át a Keleti pályaudvarra tartó Tűztorony InterCity volt érintett a balesetben. A helyszínelés idején csak egy vágányon haladt a forgalom, emiatt több járat is késve közlekedett a vonalon.

Ajkán két embert ütött el a vonat

A Kékvillogó.hu írt arról is, hogy pár órával a tatai baleset előtt Ajkán két ember veszítette életét a síneken. Itt Zalaegerszegről a Déli pályaudvarra 15:49-kor elindult Göcsej InterCity gázolt.

Megindult a találgatás

A szerda délelőtti gázolás kapcsán már többen véleményt nyilvánítottak a közösségi oldalakon. „Nem biztos, hogy figyelmetlen volt az illető. Sajnos egyre több az elkeseredett ember és az öngyilkos” – írta egyikük. „Nem tartom valószínűnek rizikózni egy 40-nel guruló vonatnál, ha öngyilkos akar lenni valaki. Inkább átmegy a másik vonalra, ahol 120-szal mennek a vonatok” – tette hozzá egy másik kommentelő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fotó a balesetről/Forrás: Mávinform