A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy holttest azonosításában. Az áldozat egy 50 év körüli férfi lehet, derül ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből.

Ismeretlen személy

A police.hu beszámolója szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem voltak nála iratok

Mint írják a rendőrségre 2021. december 16-án délután érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Sárszentmihály közelében, a Nádor-csatornában egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

50 év körüli férfi

A férfi 50 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, arca kerek, borostás. Haja 1-2 centiméter hosszú, világosbarna színű.

Ez is érdekelhet:

Ez segíthet az azonosításában

A rendőrök a helyszíni szemle során lefoglaltak egy nagyméretű, zöld színű, váll és oldalrészen fekete csíkkal, a gombrésznél és gallér résznél fehér szegéllyel ellátott inget.

Ezt az inget találták nála a rendőrök:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképfelvételen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!

Október elején az M5-ös autópálya mellett találtak egy ismerlen holttesttet

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta titokzatos holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett. Ahogy arról akkor beszámoltunk lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak.

Közlekedési balesetben hunyhatott el

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció