Ismeretlen férfi holttestét próbálják azonosítani a szolnoki rendőrök. Júliusban találták meg a Tiszában sodródva. Az elhunytnál azonosításra alkalmas iratok nem voltak.

Fiatal férfiről van szó

Az elhunyt kb. 176 cm hosszúságú, kb. 20-30 éves közepes testalkatú férfi. Haja a fejtetőn 1 cm hosszúságú, oldalt felnyírt, egyenes szálú, sűrű, sötétbarna, orra széles, arca ovális, kerekded. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok tetkója volt

Mellkasán „Brigi Szk”, a bal alkaron szabálytalan „ANYU”, bal kézháton lángnyelvhez hasonlító nonfiguratív, jobb alkaron 16×10 cm-es, kerekded formákat tartalmazó nonfiguratív, míg a jobb lábszár külső felén vonalas, nonfiguratív tetoválás látható.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A cipője

A rendőrség felvétele

Póló, farmer

Kék színű Fruit Loom márkájú M-es méretű pólót – középen a mellkas részen narancssárga mintával – továbbá kék színű Denim Work márkájú farmernadrágot, valamint Adidas feliratú, kék színű – a talprészen fehér – sportcipőt viselt.

A farmer márkája

A rendőrség felvétele

Itt szólhat

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy tárcsázza 112-es segélyhívó számot.

Ez is érdekelheti, egy ember eltűnt a Tiszában

Címlapképünk a rendőrség felvétele.