Összeütközött egy autóbusz és egy vontatmány nélküli kamion az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor közelében, a 35. és a 36. kilométer között.

Utolérte a másikat

Utoléréses baleset történt. A tehergépjármű félig az árokba, félig a szalagkorlátra, a busz pedig mintegy száz méterrel távolabb, a szalagkorlátra futott.  A helyszínen vannak a mentők is.

Csoda, hogy túlélték

Oldalára borult vontatmány nélküli kamion az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor közelében, ahol összeütközött egy autóbusszal 2021. augusztus 25-én. A tehergépjármű félig az árokba, félig a szalagkorlátra, a busz pedig mintegy száz méterrel távolabb, a szalagkorlátra futott. MTI/Mihádák Zoltán

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sok törmelék

A Balesetinfó Facebook-csoportban azt írják az arra haladók, hogy nagyon sok törmelék van az úton, Pest felé az egyik sáv még járható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fának rohant

Fának csapódott, majd az árokba borult egy személyautó Zalaváron, a Bartók Béla utcában. A balesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre mentők is érkeztek.

M3-ason is van baj

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Hatvan előtt a 60-as km-nél egy kamion átszakította a szalagkorlátot, és elfoglalta a külső sávot. A forgalom lassan, 4-5 km-en araszolva halad. Aki teheti, a 70-es, Gyöngyös-nyugat csomópontban térjen le a 3-as főútra. Visszatérni az 59-es Hatvan-kelet csomópontnál lehet.

Még egy baleset

A 2-es főúton, Vác belterületén a 33-as km-nél baleset miatt félpályán halad a forgalom – írja az Útinform.

Nyolc áldozat

Alig 10 napja nyolcan haltak meg abban a buszbalesetben, amely hajnalban történt az M7-es autópályán. A járművön 56 ember utazott, 14 utast mentettek ki a tűzoltók.

Kizuhantak az ablakon

Munkájukat nehezíti, hogy az áldozatok többsége az autóbusz ablakán keresztül zuhant ki, és a jármű alá szorulva vesztette életét.