Súlyos testi sértés és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az egyik budapesti ügyészség egy 40 éves férfival szemben. A részeg strandoló ököllel esett a fürdőzőknek tavaly augusztusban.

Részegen ugrált

A vádirat szerint a férfi ittasan ugrált be a medence széléről a vízbe, a többi fürdőző közé az egyik XIII kerületi strandon.

Dagály

A medencébe ugrálást a férfi az úszómester felszólítására sem hagyta abba. A felvétel alapján a Dagály uszodában történt az eset.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rúgni és ütni akart

A 40 éves férfi éppen megint a medence szélén állt, amikor egy barátnőjével fürdőző férfi is rászólt, hogy fejezze be az ugrálást. A 40 éves férfi ettől dühös lett, és megpróbálta megrúgni és megütni a férfit.

Jött az úszómester

Amikor a vádlott meglátta, hogy a férfi az úszómesterrel és a biztonsági őrrel tér vissza a medencéhez, ismét kiabálni kezdett vele, majd ismét megpróbálta többször megütni őt, a férfinak azonban sikerült kitérnie az ütések elől, így nem sérült meg.

Durr, először a nő kapott

Ekkor a férfi barátnője az ittas támadó elé lépett azzal, hogy ne bántsa a párját, amire a férfi úgy megütötte ököllel kétszer is, hogy zúzódásos sérülést szenvedett.

Próbálta védeni a nőt

Ezt látva, az először megtámadott férfi testvére is közbelépett, számon kérte az elkövetőt, hogy miért bántja a testvérét és annak barátnőjét.

Másodjára már nem tudta elkerülni az ütéseket

A szóváltás után dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a randalírozó nagy erővel, többször is arcon ütötte ököllel a férfit, akinek ettől eltört az orra és arccsont törést is szenvedett.

Itt a bunyó felvétele

Ez miért csak próbaidő?

Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt kért a súlyos sérülést okozó férfira.

Az ügyészség felvétele a biztonsági kamera alapján.