Halálra gázolta egy teherautó azt a 38 éves férfit, aki nem sokkal korábban egy másik baleset részese volt az M3-as autópályán a Heves megyei Hort térségében. Órákon át teljes útzár volt a főváros irányába.

Éjszakai gázolás

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 64-es kilométerében, a Heves megyei Hort közelében december 19-én 23 óra 50 perc körül egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogos férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen életét vesztette

A szerencsétlenül járt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kamion és személyautók ütköztek

A helyszínelés közben derült ki, hogy nem sokkal korábban egy kamion és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 63-as kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A baleset részese volt

A rendőrség információi szerint az ütközéses baleset után egy teherautó elütött egy gyalogos férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A 38 éves férfi a korábban történt közlekedési balesetben érintett jármű vezetője volt.

Kiszállt a kocsiból

Az Agria Tv információi szerint egy magyar rendszámú Skoda utolérte egy román kisbusz vontatmányát a belső sávban. Az ütközés után a Skoda vezetője kiszállt a kocsiból és a külső sáv felé indult, amikor egy teherautó elgázolta.

Teherautó gázolt embert az M3-ason

Fotó: police.hu

Órákon át vizsgálták a két baleset körülményeit

Fotó: police.hu

Hajnalig helyszíneltek

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek. Az arra közlekedők Gyöngyös irányába tudtak kerülni. A helyszínelés és a műszaki mentés 5 óra 20 perckor fejeződött be.

Vasárnap esti tragédiák

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy gyalogost gázolt személyautó a főúton Adony térségében. A férfi az esti órákban, sötét ruhában, láthatósági mellény nélkül ment az úton. Nem élte túl a balesetet az a személy sem, aki Sárváron, egy parkolóban, személygépjárművek között lépett le körültekintés nélkül az útra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: police.hu