A huszonéves szélhámos előbb barátait húzta le, majd különböző valótlan történetekkel másoktól is milliós összeget csalt ki. Több mint 20 millió forint sorsa szárad a lelkén.

Megélhetését biztosította

A fiatal nő hosszabb ideje csalt ki pénzeket abból a célból, hogy megélhetését biztosítsa. Kezdetben ismerősei bizalmával élt vissza, és komoly összegekhez jutott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Milliókat kért kölcsön

Az egyik gyerekkori barátjától 2016-tól kezdődően csaknem 4 millió forintot kért kölcsön anélkül, hogy azt vissza tudta volna fizetni. Egy másik ismerősének azt ígérte, hogy segít neki munkát szerezni külföldön, amivel 1,5 millió forint kárt okozott

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtévesztett áldozatok

Egy másik sértettől 2 millió forintot kért kölcsön, amit határidőre nem tudott visszaadni, sőt még további pénzek átadására vette rá a megtévesztett férfit, aki a végén több mint 3,5 millió forint kárt szenvedett.

Komolyabb történetek

A nő egy idő után kimerítette az ismerősi körét, így az újabb sértettek megtévesztéséhez már egyre nagyobb ívű történeket adott elő.

Svájci biznisz

Az egyik sértettet arról győzte meg, hogy Svájcban dolgozik, és több mint 50 millió forintot fektetne a sértett cégébe, de előbb még 700.000 forint átutalására vette rá az áldozatát.

Lakásvásárlára is pénzt kért

Egy másik sértettől budapesti lakásvásárlásra hivatkozva kért 10 millió forintot, holott ilyen lehetősége nem volt, és az átvett összegből néhány korábbi tartozását egyenlítette ki, illetve azt egyszerűen felélte.

Hitelközvetítőnek adta ki magát

Ezenkívül több sértett előtt is hitelközvetítőnek adta ki magát azzal, hogy kedvezményes svájci hitel megszerzésében tud segítséget nyújtani, de ahhoz előbb folyósítási előleget kell fizetni, aminek több sértett is bedőlt.

21 milliós kárt okozott

A fiatal szélhámos a bűncselekmény sorozattal összesen 8 sértettet ejtett tévedésbe, akiknek összesen 21 millió forint kárt okozott – összegezte a csaló üzelmeit a 74nullanulla.

Rács mögé kerülhet

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a sértetteknek okozott kár megtérítésére tett indítványt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció