Gyalogost gázolt személyautó a főúton Adony térségében. A szerencsétlenül járt ember az esti órákban, sötét ruhában, láthatósági mellény nélkül ment az úton.

Vasárnap esti tragédia

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt december 18-án 19 óra 14 perc körül a 6-os számú főút 50-es kilométerszelvényében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem vette észre

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépjárművel Budapest felől Dunaújváros irányába közlekedő sofőr eddig ismeretlen körülmények között elütött egy úttesten gyalogosan, sötét ruházatban és láthatósági mellény nélkül közlekedő férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen életét vesztette

A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség félpályás útlezárás mellett folytatja a baleset helyszínelését – írta a police.hu.

Elő a fényvisszaverő mellényt!

A tapasztalatok szerint a gyalogosok sokszor nem kellően észlelhetők, és ennek veszélyeivel nem számolnak. 2008. január 1. óta lakott területen kívüli út úttestjén, leállósávján, útpadkáján tartózkodó gyalogosnak éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő mellényt kell viselnie.

Vasváron is halálos gázolás

Az elsődleges adatok szerint december 18-án 19 óra 32 perckor Vasváron, a Szentmihályfalvi utcában személygépkocsival elütöttek egy, a parkoló autók közül az úttestre lépő férfit. A gyalogos az orvosi ellátás ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Kétgyermekes anyuka az áldozat

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy zebrán gázoltak halálra egy kétgyermekes édesanyát Kecskeméten vasárnap hajnalban. A szemtanúk szerint a sofőr megpróbálta kikerülni, de nem sikerült, a mentők órákig küzdöttek az életéért.

Hangos dudaszó, tompa puffanás

„Egy hangos dudaszót hallottunk, majd egy tompa puffanást. Ezután már csak azt láttam, hogy egy ember fekszik az úttesten, egyáltalán nem mozdult” – mesélte egy szemtanú, akit rendkívül megrázott az eset.

Nem volt esélye a túlélésre

A mentők órákig próbálták megmenteni a nő életét, sikertelenül. Az anyuka rendkívül súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, így esélye sem volt a túlélésre – tudta meg a Tények.

Nincs közvilágítás

A környéken lakók azt mondták, hogy az utóbbi időben nincs közvilágítás a környéken és a zebra sem volt kivilágítva, így ez is közrejátszhatott a balesetben.

Budapesten is gyalogost gázoltak

A Kékvillogó.hu számolt be arról is, hogy szombat éjjel Budapesten, a 12. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban egy gyalogos férfi tilos jelzésen akart átkelni vagy átszaladni a villamosmegállóból a buszmegállók oldalára, amikor neki balról, a Hűvösvölgy felől zöld jelzésen érkező Suzuki SX4 elütötte. A férfi a szélvédő jobb oldalának csapódott, majd métereket repült, mielőtt az úttestre zuhant. Igen súlyosan megsérült, a nagy erőkkel a balesethez kiérkező mentőknek kellett újraéleszteniük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció