Egy ittas sofőr az M3-as autópályán cikázott szalagkorláttól a leállósávig – mutatta be a közösségi médiában a Magyar Közútkezelő.

A szalagkorlátnak annyi

Nemrég az M3-as autópálya káli szakaszán rögzítette a Magyar Közút egyik forgalomfigyelő kamerája, ahogy egy autós letarolja a belső sáv szalagkorlátját, majd onnan átcsapódik a leállósávba és onnan vissza a belsőbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Micsoda szerencse

Éppen akkor érkezett két másik autó, azonban megúszták az őrült cikázást. Mint kiderült, a balesetet szenvedett jármű vezetője ittas volt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pédabeszéd

„Ez egy ékes példája annak, hogy milyen komoly baleseti tényező az ittasság, amellyel nemcsak magukat, hanem a többi közlekedőt is komoly veszélynek teszik ki az ilyen járművezetők” – hangsúlyozta közleményben a Magyar Közút.

Megúszta

Akinek helyén volt az esze

A baleset után azonnal megállt egy jármű, a sofőr kitette a vészvillogót, az elakadásjelző háromszöget és irányította a forgalmat – írja a közút oldala.

Profi volt

Mindezt nagyon profin tette, ugyanis egy szolgálaton kívüli rendőr volt az illető, aki azonnal szolgálatba helyezte magát, ezért is volt rajta hatósági mellény.

Ez is érdekelhet

Életét vesztette a kamionos az M80-on.

Címlapfotó: Magyar Közút Instagram oldala.