Egy kamion és négy gépjármű ütközött össze még szerda délután az M80-as számú autóúton. A balesetben a Rábafüzes irányába tartó jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. A baleset többi sérültjét a mentők kórházba vitték.

Egész nap dolgoztak

Még reggel is helyreállítási munkálatok folynak az M80-as auópályán ahol szerda délután halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A rendőrök estig helyszíneltek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokba zuhant

A szalagkorlát 160 méteren rongálódott meg. A kamion körülbelül hat méteres mélységbe zuhant. A kiemelésnél derült ki, hogy a jármű elején vöröskereszt logó van és rakomány bútorokból állt – írja a nyugat.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Defekt?

A lap arról is beszámol, hogy a jármű valószínűleg defektet kapott, legalábbis ez látható egy egyik fotójukon.

Hajnalban történt

Két teherautó és egy személyautó ütközött az M0-ás autóút 55-ös kilométerénél, Nagytarcsa közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Siófoknál

Összeütközött egy személyautó és egy kamion az M7-es autópálya 104-es kilométerénél, Siófok közelében, a főváros felé vezető oldalon csütörtök reggel. A siófoki hivatásos tűzoltók egy beszorult embert a mentőkkel közösen kiemeltek a gépkocsiból.

A másik oldalon is

Az ellenkező irányban a Keresztúri pihenőhely után egy kamion szalagkorlátnak ütközött. A 168-as km-nél fokozott óvatossággal közlekedjenek – írja au Útinform.

Még egy baleset Vas megyéből

Házfalnak hajtott egy személyautó Vasváron, a Táncsics Mihály utcában. A körmendi hivatásos és vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járművet. Az egység a helyszínelés után segít a gépkocsi kivontatásában.

Motorosok

A 6-os főúton Adony és Iváncsa között két motoros ütközött össze. Súlyosan megsérültek. A 48-as km-nél a főutat lezárták. Aki teheti, Adony felé tud kerülni.

Címlapkép a nyugat.hu felvétele.