A dabasi ügyészség vádat emelt négy férfi ellen, akik összeverekedtek Dabas belvárosában, majd egyikük autóval ütötte el az ellenfelét.

A bálban még szétválasztották őket

A vádirat szerint még 2021 júliusában egy Dabas központjában tartott utcabál végén alakult ki szóváltás az elkövetők között, amely dulakodásba fordult. Ekkor még a bál többi résztvevője szétválasztotta őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kedélyek nem csillapodtak

Az egyik elkövető – egyébként ittasan – autójával elment a helyszínről, de a városban hajtva meglátta a posta előtt a másik három férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra

Megállt, majd kiszállva újra verekedni kezdtek. A másik három férfi egyikének élettársa időközben szintén a helyszínre érkezett egy másik autóval.

Visszatámadtak

Ekkor a három férfi egyike beült a kocsiba és elgázolta a korábban egyedül érkező férfit. Majd tolatva ismét el akarta ütni, majd ismét előremenetbe kapcsolt és gázt adott, de így elsodorta élettársát és az autó ajtajába kapaszkodó másik nőt is.

Tehát a saját társáságában lévőt ütötte el

A barátnője darabos szeméremcsonttörést, míg a másik nő és az elütött másik férfi (aki eredetileg közéjöük hajtott) rándulásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A férfit egyébként korábban eltiltották a járművezetéstől.

Inárcsi volt az egyik

Az a mai napig nem világos, hogy min vesztek össze. Mindenesetre egy egyedüli férfi inárcsi volt, a másik három helybeli.

Polgárőrök léptek közbe

A további verekédést a helyszínre riasztott rendőrök és polgárőrök akadályozták meg. A helyszínről akkor három embert vittek kórházba a mentők.

Mehetnek a börtönbe

A Dabasi Járási Ügyészség az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette illetve annak kísérlete, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt emelt vádat.

Címlapkép a rendőrség felvétele.