A drogos párocska annyira nem tudott magáról, hogy az autójukkal belehajtottak a benzinkút shopjának az ajtajába, majd gázt adtak és forgalommal szemben mentek fel az autópályára. Úgy be voltak állva, hogy azt sem tudták, hol vannak. A rendőrség szedte őket össze a tatai pihenőben, azonnal lekapcsolták őket.

Hajnali ámokfutás

Egy 35 éves férfi és a 43 éves nő ismerőse március 16-án 3 óra 30 perc körül, az M1-es autópálya egyik pihenőjében lévő shopban vásárolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Nekimentek a shop ajtajának

A férfi és a nő kis idő elteltével kiment a vásárlói térből. Mindketten zavartan viselkedtek, a férfi váratlanul beült az autójába, és a járművel nekihajtott a shop bejáratának.

Menetiránnyal szemben

Ezt követően a töltőállomás területét elhagyta és a behajtani tilos jelzőtábla ellenére – a Győr felé vezető oldalra – a menetiránnyal szemben felhajtott. A továbbiakban a leállósávon közlekedett Budapest felé.

Tatánál elkapták őket

A járőrök, a baleset elkerülése érdekében az autópálya forgalmát lassították. A 35 éves ácsi lakos Tata térségében megállt egy pihenőben, ott igazoltatták a rendőrök.

Drogteszt

A nőt és a férfit is előállították, a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett.

Eljárás indult ellenük

A két személy ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség ezen kívül még közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást, valamint vizsgálja, hogy a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény megvalósult-e.

Szerencsére senki sem sérült meg

A pályatesten történt esemény során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt – áll a rendőrség honlapján. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ezeket is olvasd el

Itt fogták el őket

Kiemelt kép: illusztráció