Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta egy férfi szombaton késő este felmászott a Vígszínház épületére, ahonnan aztán leesett. Az RTL Klub Híradója most felvételeket is közölt az esetről, ugyanis egyik nézőjük telefonjával felvette, ahogyan a férfi a színház oldalán, egy keskeny peremen lépked és kapaszkodva próbál átmászni egyik ablakpárkányról a másikra. Félúton viszont elakadt, már nem tudta tartani magát, lezuhant. Életveszélyesen megsérült.

A rendőrök kérték, hogy ne másszon tovább

Mint korábban lapunk is beszámolt róla a férfit a rendőrök többször is kérlelték, hogy ne másszon tovább, ő azonban erre nem hallgatott. Ezt követően vesztette el az egyensúlyát és zuhant le a mélybe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyosan megsérült

A 24. hu korábban azt írta, hogy a férfi súlyosan megsérült, a helyszínről pedig mentők vitték kórházba. Az eseményekről most az RTL Híradója is beszámolt, akik egy felvételt is közöltek a döbbenetes pillanatokról.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó is készült az esetről

A riportból kiderül, hogy a szemközti étteremből rengetegen figyelték és látták, hogy mi történik, a felvételt is a híradó egyik nézője készítette. A lány azt mesélte, először az tűnt fel nekik, hogy valaki a párkány tetején ül.

A tetőről mászhatott le

Mint mondja szerinte a férfi a tetőről mászhatott le, ugyanis az alatta levő ablakok zárva voltak, így nem biztos, hogy onnan fel tudott volna kapaszkodni, mert elég nagy volt a távolság.

Cigarettázott

Időközben a rendőrök is megérkeztek, ám hiába kérték, hogy álljon meg, az ittasnak tűnő férfi tovább mászott a párkányon. A felvételen az is jól látszik, hogy a férfi szív egyet a cigarettájából, majd tovább próbál menni a keskeny peremen.

Drámai pillanatok

A szemtanú egyébként a drámai pillanatot, amikor a férfi lezuhan szintén rögzítette, ám a zuhanás pillanatát a híradóban nem mutatták.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, koponyasérülést, combcsonttörést, belső sérüléseket. Mint mondja a mentők a helyszínen stabilizálták az állapotát, rögzítették a testét, infúziót kapott és folyamatos lélegeztetés mellett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A drámai videó itt nézhető vissza:

Nem tudni, hogyan jutott fel a tetőre

A férfi további állapotáról nincsenek információk, az RTL úgy tudja, nem a Vígszínházban dolgozott, egyelőre pedig az sem ismert, hogyan juthatott a tetőre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: RTL Klub Híradó videorészlet