Egy férfi szombaton késő este felmászott a Vígszínház épületére, ahonnan aztán leesett, számolt be róla a 24.hu.

A rendőrök hiába kérték, hogy ne másszon tovább

A portál azt írja, hogy a rendőrség megerősítette az információkat, mind írják a helyszínre érkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére a férfi tovább mászott a tető irányába, majd elveszítette egyensúlyát, és leesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyosan megsérült

A lap arról tájékoztat, hogy a riasztott mentők a súlyosan megsérült férfit ellátták és kritikus állapotban szállították kórházba, közölte a mentőszolgálat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudni, mi volt a célja

Arról egyelőre nincsenek megerősített információk, hogy a férfinek mi lehetett szándéka, amint többet tudunk az ügy kapcsán, úgy frissítjük cikkünket.

Egy 25 éves férfi a Lánchídról ugrott le

Lapunk éppen ma reggel számolt be arról a tragédiáról, melynek következtében egy 25 éves fiatalember vesztette életét, ő a Lánchídról vetette magát a Dunába.

25 kilométerrel arrébb találták meg

Mint megírtuk Pfeiffer Géza Tamás belevetette magát a Dunába, majd pedig testét 25 kilométerrel arrébb találtak meg. A kisgyermekes apát még június 10-én ragadta el a folyó a Boráros térnél, holtteste pedig csak négy nappal később, Tökölnél került elő.

Nem bűncselekmény történt

Blikk azt írja, hogy a rendőrség szerint nem bűncselekmény áll a szörnyű tragédia hátterében, az elhunyt édesanyja azonban azt mondja, kizárt, hogy a fia önszántából dobta volna el az életét.

A fiú édesanyja mást mond

“Az egyik verzió szerint levette a cipőjét és a pólóját, eldobta a telefonját, aztán szándékosan beleugrott a Dunába. Állítólag vagányságból tette, mondván, majd kiúszik a másik oldalon. Egy másik verzió szerint öngyilkos akart lenni, de én ebben nem hiszek. Képtelenség, hogy a fiam el akarta volna dobni az életét” – mondta el a lapnak az elhunyt fiatalember édesanyja, Berki Erzsébet.

Teljesen összeomlott

A portál azt írja, hogy a nő teljesen összeomlott, és képtelen felfogni, hogy gyermeke már nincs többé. A férfi családja egyébként Szabolcs megyében él, ő azonban egy ideje Budapesten lakott, hogy a fővárosban próbáljon szerencsét.

A fővárostól besokallt

A nő azt is elmondta, hogy fia alapvetően jókedvű ember volt, ám a fővárostól besokallt, amikor pedig a tragédia előtt két nappal beszéltek egymással, megígérte, hogy hamarosan hazaindul.

Szándékosan lökték be?

“Többen azt mondják, hogy a fiamat szándékosan lökhették a vízbe, de a lakótársa többször is azt állította nekem telefonon, hogy ő nem gyilkos. Mindenesetre nem értem, miért nem akadályozták meg, hogy beleugorjon Dunába. Állítólag sodrás közben kiabált szegény, próbált segítséget kérni, de senki nem ugrott be utána. Mindvégig reménykedtem benne, hogy valahol kimászott, pokolian fájt, amikor a rendőrök közölték, egy járókelő rátalált Tökölnél. Mintha kitéptek volna egy darabot a szívemből” – mesélte zokogva a Blikknek az édesanya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vígszínház – Forrás: Google Maps