Halálra gázolt egy embert a vonat Felsőgödnél vasárnap délután. A Mávinform a Facebook-oldalán azt írta: a Rákosrendezőről Vácra közlekedő vonat Felsőgöd megállóhelynél elgázolt egy embert. Göd és Vác között a helyszínelés ideje alatt csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Késnek a vonatok

Emiatt a Budapest-Vác-Szob vonalon 15-20 perccel is meghosszabbodik a vonatok menetideje. Ez kihatással van a monori S57-es összevont elővárosi vonatokra is. A Vácról Monorra 16:02-kor induló és a Monorról Vácra 17:36-kor induló vonat nem közlekedik. A Monorról Vácra már elindult vonat Rákosrendezőtől nem közlekedik tovább – tájékoztatott a Mávinform.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Székesfehérvárnál is tragédia történt

Néhány héttel ezelőtt Székesfehérvárnál történt tragédia, mint megírtuk halálra gázolt egy nőt a vonat Székesfehérváron. Szemtanúk szerint az áldozat öngyilkossági szándékkal érkezett a vasúti átjáróba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Biciklivel ment a vasúti átjáróba

A Facebookon az egyik szemtanú azt írja, hogy egy hölgy biciklivel érkezett a vasúti átjáróba. A kerékpárját letámasztotta, majd az érkező vonat elé guggolt.

Többen látták a gázolást

A balesetnek több szemtanúja is volt, a gázolás az egyik körforgalomnál történt, a közelben egy Spar áruház van.

Nem lehetett megakadályozni a balesetet

A szemtanúk szerint annyira gyorsan történtek a dolgok, hogy nem tudták megakadályozni a feltehetően öngyilkossági szándékkal vonat elé ülő nőt. 

Pécsett egy idős nő halt meg

Ezt megelőzően, május közepén Pécs közelében gázolt a vonat, akkor egy idős asszony vesztette életét. A tragédiáról itt a Kékvillogó oldalán szintén beszámoltunk, mint megírtuk a Budapest felől Pécs irányába tartó személyvonat a pécsi Ürögi fasoron lévő vasúti átjáróban, tisztázatlan körülmények között ütötte el a gyalogost. A baleset következtében a gyalogos, egy 85 éves nő a helyszínen életét vesztette. 

Dunakeszinél is gázolt a vonat

Ahogy arról a Kékvillogó is beszámolt pár nappal korábban pedig halálra gázolt egy embert a vonat Dunakeszinél, a gyalogos tiltott helyen akart átmenni a síneken.

Május elején egy rollerező családapát ütött el a vonat

Szintén itt a Kékvillogó oldalán számoltunk be arról a tragikus eseményről, melynek során egy rollerező családapát gázolt halálra a vonat Pápánál.

Rollerrel közlekedett

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerjével egy férfi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti átjáróban a vonatnak ütközött.

Helyszínen meghalt

Az ütközés következtében a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a rollerrel közlekedett az áldozat

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Hazafelé tartott

Az áldozat egy háromgyerekes apa, aki motoros rollerrel indult haza a családjához Mezőlak felé, és annak ellenére a sínekre kanyarodott az átjáróban, hogy a vonat még dudált is.

Élettársát hívta

Nemsokkal a baleset előtt az áldozat élettársát hívta telefonon. Ezután történt a tragédia. Egy barátja érthetetlennek nevezte a tragédiát, mert a férfi gyakran járt arra, szerinte zenét hallgathatott fülhallgatóval és ezért nem hallotta, hogy jön a vonat – mondta a férfi a TV2-nek. A vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: MÁV Facebook