Minden előzmény nélkül, hirtelen történt az eset. Kedden délelőtt a férfi munkatársai siettek a bajba jutott személy segítségére. Nem tudták felébreszteni, ezért hívták a mentőket.

Nem utalt semmi arra, hogy baj lehet

A 60 év körüli férfi nem panaszkodott, mégis összeesett a nyíregyházi műhelyben munka közben. Miután a férfi munkatársai riasztották a mentőket, a mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Segítették a bejelentőket a mentősök

Amíg a rohammentő kiérkezett a helyszínre, a mentősök telefonon utasították a bajba jutott férfi munkatársait, hogy mit tegyenek. Ekkor ugyanis a férfi már nem lélegzett. A telefonos utasítások alapján megkezdték az újraélesztést.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felváltva küzdöttek az életéért

A férfi kollégái egymást váltva küzdöttek a férfi életéért. A mentő perceken belül a helyszínre érkezett, és emelt szinten folytatódott az ellátás immáron szakemberek által. A férfi munkatársai aggódva nézték, hogy mi történik.

Ez történt végül

“Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők” – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A férfinak mielőbbi felépülést kívánnak, az életmentésben résztvevőknek pedig gratulálnak.

Ezek is érdekelhetnek!

Mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy kisfiút

Kisbéren egy 9 éves kisfiút rázott meg az áram. A baleset egy rosszul beszerelt klíma következtében történhetett. Az ügyben a Kisbéri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt.

Túlélte a gyermek az áramütést

Szerencsére ebben az esetben nem történt tragédia. Sajnos azonban egy villanyszerelő gondatlansága miatt korábban történt már halálos kimenetelű áramütés. Egy tízéves hajmáskéri kislány fürdés közben szenvedett áramütést, életét már nem lehetett megmenteni.

A baleset körülményeiről

2021 februárjában a kislány holttestére az édesanyja talált rá a fürdőkádban. Átvitték a gyermeket egy szobába, majd a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni. Nem jártak azonban sikerrel.

Egy villanyszerelő hibázott

A ház felújításán korábban egy villanyszerelő dolgozott, aki gondatlanságot követett el. A korábban leválasztott vezetéket kötötték vissza a hálózatra. A szereléskor nem jelölték meg a korábbi, azonos színű vezetéket, visszakötéskor pedig felcserélték őket. Ez a tévedés tragédiához vezetett.

A villanyszerelő nem ismerte el a felelősségét

Az 52 éves villanyszerelő úgy véli, hogy nem az ő hibája következtében történt a tragédia. Az ügyészség ezzel szemben azt állítja, hogy a felújítási munkálatok során a szakember szabálytalanul járt el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu