Szilveszteri buli után erőszakolt meg egy 65 éves asszonyt egy 17 éves fiú Tiszakarádon. Betört hozzá, majd a szekrénynek lökte és bevonszolta a szobába. A rendőrök később elfogták a támadót, aki hamarosan fiatalkorúak börtönébe mehet.

Ötezer forint reményében

A konyhában elváltoztatott hangon a fiú azt mondta a nyugdíjasnak, hogy azért kell lefeküdniük, mert, ha ezt megteszik, 5000 forintot kap érte az egyik haverjától. Az asszony nagyon megijedt, de próbált védekezni… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Harapta, rúgta, karmolta

„Kitört az üveg is, és utána vonszolt befelé a szobába. Haraptam, rúgtam, végigmartam a nyakát” – mesélte az idős nő a Tényeknek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A végsőkig kitartott

Az asszony a végsőkig kitartott és sikerült is leszerelnie a támadót. „Amikor végül nem sikerült neki, még a nemiszervét is a számba akarta tenni. Amikor egy autó hangját meghallottuk, azt mondta az erőszakoskodónak, hogy jönnek a rendőrök, mire elmenekült” – tette hozzá az áldozat.

Elfogták a rendőrök

A rendőrök később elfogták a fiatalt, aki hamarosan fiatalkorúak börtönébe mehet.

Támadás Biatorbágyon

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy fényes nappal támadtak meg az utcán egy 16 éves fiatalt Biatorbágyon. A fiút a nyílt utcán egy 17 éves kamasz verte meg. Állítólag egy szerelmi háromszög miatt bérelték fel a verekedőt, aki ütötte és rúgta az áldozatát. A környéken lakókat megdöbbentette a brutális eset.

Brutális eset

A kamasz olyan durván ütötte és rúgta az áldozatot, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett: többek közt eltört az orra. 

„Ilyenről még nem hallottam”

„Ez biztosan nem egy gyakori dolog Biatorbágyon. Én tősgyökeres biatorbágyi vagyok, de ilyet még nem hallottam, hogy ilyen történik. Nagyon elcsodálkoztam ezen” – nyilatkozta az egyik lakó a Tényeknek.

Évekre börtönbe kerülhet

A rendőrség az otthonában fogta el az elkövetőt, aki akár öt évre is börtönbe kerülhet.

Viperával verték az édesanyát

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy Nótár Mary-koncert alatt, gyermekei szeme láttára vertek véresre egy szombathelyi édesanyát. Több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! Kiemelt kép: illusztráció