A rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves férfit, aki több testtájékon megszúrta volt élettársát. A bíróság elrendelte a letartóztatását. A jászladányi lakos volt élettársával végzett.

Szóváltásba keveredtek

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. december 30-án este megjelent volt élettársánál és szóváltásba keveredtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több helyen is megszúrta

A vita során J. József megütötte, bántalmazta a nőt, majd testszerte több helyen késsel megszúrta. Az asszony az okozott sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen elfogták

A nő házához elsőként érkező jászapáti rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A vármegyei nyomozók őrizetbe vették a terheltet. A bíróság elrendelte J. József letartóztatását.    

Rendőrök vitték el a férfit – VIDEÓ

Forrás: police.hu

Ezzel a késsel ölt a férfi

Fotó: police.hu

Muzeális darab volt a gyilkos fegyver

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy majd százéves, padláson rejtegetett, családi ereklyeként tartott fegyverrel végzett magával a 81 éves M. István, miután megölte 78 éves feleségét, Marikát Veszprém megyében.

Kiterjesztett öngyilkosság

Pista bácsit senki nem ítéli el, azt mondják: becsülik a bátorságát, amiért megtette ezt a végzetes lépést. Nagy valószínűséggel a több mint fél évszázada együtt élő pár közös döntése volt a rendőri szakzsargon szerint kiterjesztett öngyilkosságnak minősülő bűntett.

Nem akartak szeretteik terhére lenni

Pista bácsi az ünnepek után nem akarta visszavinni az otthonban ápolt, mások segítségére szoruló társát, és nem akarták magukat megalázott, kiszolgáltatott helyzetbe hozni, nem akartak szeretteik terhére lenni.

Esély sem volt, hogy javulni fog állapota

Ám az asszonyt agyvérzés érte, ellátásra szorult, és kórházba, majd a rehabilitációs intézetbe került. Az egyik szomszéd, Imre úgy tudja, az orvosok lemondtak az asszonyról, megmondták a családnak, minimális remény sincs arra, hogy Marika néni állapota valaha is javulni fog.

Csodás emberek voltak

„Mind a ketten Ajkán dolgoztak a kohóban, ott ismerkedtek meg, onnan mentek nyugdíjba is. Két csodás, szeretni való embert kell elképzelni, aki mást mond róluk, az hazudik. Pista bácsi panaszkodott, hogy a felesége nagyon beteg, el volt keseredve” – magyarázta az egyik szomszéd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció