Tragikus baleset történt a Pest megyei Pilisen: egy Renault előbb villanyoszlopnak hajtott, majd fennakadt egy kerítésen. Egy ember életét már nem tudták megmenteni.

Fennakadt a kerítésen

Szörnyű baleset történt vasárnap éjjel Pilisen: beton villanyoszlopnak hajtott, majd fennakadt egy ház kerítésén egy Renault a Kossuth Lajos úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Darabokra tört az oszlop

A nagy erejű ütközés következtében az oszlop darabokra tört. Az oszlopon lévő vezeték leszakadt, majd az autóra esett. A szerencsétlenül járt gépkocsiban két ember utazott, egyikük a roncsba szorult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feszítővágó is kellett

A monori hivatásos tűzoltók a vezeték feszültségmentesítése után feszítővágó segítségével kiszabadították a roncsból a beszorult embert, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Egy ember meghalt

Nem sokkal később kiderült: a balesetben egy ember életét vesztette, a kimentett személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A kerítés állította meg az autót

Fotó: Monor HTP

Az egyik autóban ülő ember nem élte túl az ütközést

Fotó: Monor HTP

Találgatás

A baleset körülményeivel kapcsolatban sokan találgatnak a közösségi oldalakon is. Ezek alapján egyértelműnek tűnik, hogy a Renault vezetője jóval túllépte a megengedett sebességet, és ez is közrejátszhatott a tragédiában.

Kapubejárónak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy január elsején, 13 órakor érkezett a jelzés a polgárőrségre, miszerint Piliscsabán, a Fő úton közlekedési baleset történt. Egy BMW Budapest felé haladt, amikor a gyalogátkelőnél a forgalomlassító szigetnek ütközött, majd egy kapubejáróban, az árokba csapódva állt meg. 

Könnyebben sérült

A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A mentés idején félpályán a piliscsabai polgárőrök irányították a forgalmat. A katasztrófavédelem közlése szerint a műszaki mentést végző helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a pilisi tragédia helyszíne. Fotók: Monor HTP