Budapesten, a 10. kerületi Állomás utcába riasztották a tűzoltókat hétfőn dél körül, és a kiérkező lánglovagok azonnal elkezdték az oltást.

Tűz a második emeleten

Mint kiderült, teljes terjedelmében égett egy tízemeletes társasház második emeleti lakása az Állomás utca 9. szám alatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyertyát gyújtottak?

Az egyik kerületi Facebook-csoportban sokan találgatnak, vajon mi történhetett és mi okozta a tüzet. Egy hozzászóló úgy tudja, hogy egy idős néni gyertyát gyújtott, ebből lett a baj.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Tragédia Angyalföldön

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy vasárnap délelőtt tíz körül érkezett a jelzés, hogy kigyulladt egy lakás Budapest 13. kerületében. Az Angyalföldi úton lévő tízemeletes társasházhoz három járművel tizenkét tűzoltó vonult – közölte oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Pár perc alatt megfékezték

A tűzoltók pillanatok alatt a helyszínre értek, majd behatoltak a hatodik emeleti lakásba, amelynek az egyik 18 négyzetméteres szobájában bútorok égtek. A két négyzetméteres tüzet néhány perc alatt megfékezték, azonban oltás közben egy elhunyt személyt találtak a szobában.

Nagyon fontos a tűzjelző

A tűz keletkezési okának feltárására tűzvizsgálati eljárás indul. A lakástüzek ellen a legjobb megoldás, ha beszerzünk otthonra egy füstérzékelőt, ami a tűz keletkezésekor jelez, amikor még van idő cselekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Helyszíni fotók: Facebook