A nyomozók két hét alatt felderítették a Debrecenben történt bűncselekmény körülményeit. Egy 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Elkapta a lányt

A rendőrség közlése szerint egy közösségi oldalon megjelent bejegyzés alapján indult nyomozás a rendőrségen. A poszt szerint egy férfi erőszakoskodott egy fiatal lánnyal Debrecenben 2022. július 30-án éjjel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hátulról megragadta

A hatóság közleményében azt írta akkor: még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelete és több méteren keresztül vitte magával.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Egy borosüveget vertek szét a debreceni egyetemista lány fején, a volt szerelme gyilkolhatott, a bíróság azonban meglepő döntést hozott

Síkitani kezdett

A lány sikítani kezdett, és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. Erőfeszítései célt értek, a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről.

Megtalálták

A nyomozók ezt követően minden részletre kiterjedő felderítésbe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsoltba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

Különös indíttatás

A nyomozás arra is fényt derített, hogy a támadónak nem rablási szándéka volt, sokkal inkább tiltott vágyait akarta kielégíteni.

Beismerte

Ezek után a 33 éves férfi, a gyanúsítotti kihallgatásán is tiltott vágyainak kielégítésével magyarázta a tettét. A férfi részletes beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Az ügyészségen folytatódik

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: police.hu