Hétfőn délután hátborzongató jelenetnek lehettek szemtanúi a járókelők a főváros 6. kerületében.

Több bejelentés is érkezett a rendőrségre

A rendőrség arról számolt be honlapján ma késő délután, hogy több bejelentést is kaptak egy 6. kerületi incidensről. Az eset november 21-én 15 óra 8 perc körül történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bárd volt a támadónál

Az információk szerint egy bárddal bántalmazott egy férfi egy földön fekvő másik férfit az Andrássy úton. A bűncselekménnyel gyanúsított S. Vilmost percekkel később, 15:20 környékén a helyszín közelében, a lakásán elfogták. Ezt követően elő is állították a kerületi rendőrkapitányságra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az Andrássy úton történt a megdöbbentő eset

Megtalálták a bárdot

A zsaruk megtalálták azt a bárdot, amivel tettét elkövette a férfi. A bántalmazott férfit kórházba szállították a mentők. Állapotáról jelenleg nincsenek további információk.

Ezek is érdekelhetnek!

Eljárás indult a bántalmazóval szemben

A 30 éves férfi elszámoltatása jelenleg is zajlik, derül ki a rendőrség közleményéből. A BRFK Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya indított eljárást. A vád életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete. Más bűncselekmények gyanúja is felmerült.

Van dolga mostanában a rendőröknek az Andrássy úton

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy egy pofátlan BMW-s a rendőr előtt fordult meg a záróvonalon keresztül az Andrássy úton. A szembejövő sávból több autó is érkezett, akiknek le kellett fékezniük, hogy elkerüljék a balesetet. Aligha számítottak arra, hogy ott bárkinek is megfordul a fejében egy hasonló manőver.

Így történt az eset

A záróvonal átlépésért komoly büntetés jár

Ha a balesetveszély nem volna elegendő visszatartó erő, érdemes tudni, hogy a rendőrök komoly bírságot szabnak ki a záróvonalat átlépőkre, ha tetten érik őket. Ráadásul büntetőpontot adnak az akár 30 ezer forintos pénzbírság mellé.

A rendőrök mindenhonnan figyelnek

Újabban a rendőrök egyre gyakrabban figyelik drónokkal a szabálysértőket. A levegőből ki tudják szúrni azt, ha valaki nem köti be a biztonsági övét és úgy vezet, mint ahogyan azt is, ha kézben tartott mobiltelefont használ autóvezetés közben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív