A Siófoki Víztoronnyal szemközt található bevásárlóközpont teraszáról zuhant ki egy személy.

Ezt lehet tudni

A Siófoki Élet arról számolt be, hogy egy férfi kiesett a helyi pláza teraszáról november 21-én délután. A férfit kórházba szállították az esetet követően. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, pontosan mi történt

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi önszántából ugrott le a teraszról, vagy pedig baleset következtében esett ki onnan. A hírt egyelőre nem erősítette meg a Somogy Megyei Rendőrkapitányság.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt az eset

Nemrég egy nő esett ki ablakpucolás közben Siófokon

Szeptember végén arról számoltunk be, hogy egy nő életét vesztette azt követően, hogy kizuhant harmadik emeleti lakásából. Éppen az ablakot tisztította, amikor megtörtént a tragédia. A szerencsétlenül járt nőhöz mentőhelikopter is érkezett.

Biztosan baleset történt

A baleset a fokihegy nevű városrészben történt. Az ablakban a takarításhoz szükséges eszközöket is megtalálták – számolt be a részletekről a Deltahirek.hu.

Hosszasan küzdöttek az életéért

A mentők elszántan küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe a nőt, de nem jártak sikerrel. A küzdelem perceit a helyiek döbbenten nézték. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az esetet.

Debrecenben egy fiú zuhant le a napokban

Egy kiskorú fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett azt követően, hogy kizuhant egy debreceni épületből. A Fórum P4 parkolószintjéről esett a mélybe. A sérültet a területileg illetékes kórházba szállították.

A közeli iskolában dolgozók is észlelték, hogy nagy a baj

A haon.hu számára nyilatkoztak a közeli Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában dolgozók. Elmondták, hogy a déli órákban rendőrök és mentősök lepték el a helyszínt. Hallomásból értesültek róla, hogy egy kiskorú fiú zuhant ki a Fórum parkolójának egyik szintjéről.

Nem tudni, hogy pontosan hogyan történt

Egyes lapok azt írták, a fiú szándékosan vetette magát a mélybe, más lapok pedig arról számoltak be, hogy nem tudni, baleset következtében zuhant-e ki vagy önkezével akart véget vetni az életének. Az intézményben dolgozó büfés azt mondta, az ablakok arrafelé néznek, de nem látta, mi történt, mert le volt húzva nála a redőny. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív