Az eset még a múlt hét végén történt Görbeházán. A helyieket valósággal sokkolták a történtek.

Csak most derült fény a szörnyűségre

A haon.hu kedden délután értesült róla, hogy a múl szombaton önkezével vetett véget az életének egy fiatal rendőr a Polgár melletti településen. A Hajdú-Bihar megyében található Görbeházán a lap úgy tudja, hogy a sportpálya mellett utcában a saját fegyverével oltotta ki önmaga életét egy egyenruhás. A helyi újság munkatársai megpróbálták kideríteni, mi állhatott az ügy hátterében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezen a településen történt a szörnyűség

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyi presszóban érdeklődtek

A lap újságírói egy polgári presszóban próbáltak meg információkat szerezni annak kapcsán, hogy miért dönthetett így a fiatal rendőr. A kocsmáros elmondta, amit tudott. Az elhunyt egyik volt munkatársa azt mondta neki, azért állított be fekete színű profilképet, mert meghalt az egyik kollégája.

Szerelmi bánata lehetett

A presszóban egy személy azt mondta, hogy szerelmi ügy miatt érezhette úgy a rendőr, helyzete reménytelen. Ellentmondó információkat mondtak annak kapcsán Görbeházán, hogy hogyan végzett magával az egyenruhás. Egyesek azt állították, mellkason érte a találat, mások szerint a fejéhez emelte a fegyvert.

Egy margitai fiú volt

A lapnak névtelenül nyilatkozó idős személy azt mondta, ismerte az áldozatot, aki egy margitai fiú volt. Szombaton hajnalban dördült el a lövés, ami kioltotta az életét. Legjobb tudása szerint a kedvesével volt a fiúnak egy vitája, ami végül a szörnyűség kiváltó okának bizonyult. Ő maga látta is, hogy a rendőrök lezárták az utcát, amikor hazafelé tartott a munkahelyéről, a Vízműtől.

Ezek is érdekelhetnek!

Mások is megerősítették, miért dönthetett így a rendőr

A lap megkérdezett több helyit is. A Böszörményi úti vegyesboltnál egy fiatal férfi ráerősített arra, hogy szerelmi bánat miatt döntött úgy a rendőr, hogy eldobja az életét. Az egyenruhás az ismerőse volt, mindössze huszonhárom évesen érte a halál.

Polgáron szolgált

A rendőr a hírek szerint Polgáron végzett szolgálatot. Ale Erika, Görbeháza polgármestere megerősítette, hogy a településen megtörtént a szörnyű tragédia. Elmondta, hogy településük nagyon békés, és szomorú, hogy így döntött a fiatalember.

Nehéz kezelni a helyzetet

“Ritkán, tényleg ritkán vagyunk részesei ilyen történéseknek” – mondta a polgármester. Megrendítőnek tartja, ha egy fiatal hal meg. A települést egyébként nagyon élhetőnek tartja. Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elmondta az eset kapcsán, hogy a Hajdúnánási Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény alapján vizsgálja a haláleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Lánchíd – Forrás: MTI/Mónus Márton