Az Opelt vezető Ákos tért át Ebesnél a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy családdal. Ákos és a másik autóban utazó várandós családanya, Anikó azonnal életüket vesztették, mindkettőjüket százak gyászolják.

Így történt a tragédia

Ahogy arról a Kékvillogó.hu hírportálon beszámoltunk, a tragédia szombaton délután történt a 4-es úton Debrecen és Ebes között, ahol frontálisan ütközött egymással egy ebesi család és a fehér Opelt vezető férfi. A balesetben az Opel sofőrje és a másik autóban ülő kismama azonnal meghalt, az asszony babáját sem sikerült megmenteni, míg az autót vezető férjét és hároméves kislányukat kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az újszülött

A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor császármetszéssel világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt. A kocsiban ülő édesapa és a hároméves kislányuk túlélte a balesetet – írja a Bors.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lábra kell állnia

Az ismerősök, rokonok és barátok mind a két áldozatot siratják, egész Ebes egy emberként gyászolja Anikót és családját, a faluban csak abban reménykednek, hogy asszony életben maradt férjének lesz elég lelkiereje lábra állni egy ilyen borzalmas tragédia után.

Vétlen volt

„Ő volt a vétlen fél, semmiről és semmit nem tehetett. Bele sem merek gondolni, mit érezhet szegény, főleg, hogy a kislányka miatt is tartania kell magát. Borzalom, ami történt velük” – mondta egy ebesi lakos.

Összeomlottak

A család sávjába áttért Opelt vezető Ákos ismerősei is összeomlottak: „Drága kisöcsém! Felnézek az égre, és csak annyit kérdezek, miért mindig a jót viszi el a sors? Te egy nagyon jó ember vagy, mindig nagyon szeretünk! Nagyon hiányzol, kicsi öcsém!” – írta szomorúan egy rokon a közösségi oldalára.

Álmomban jössz…

„Azt hiszem, eljött a búcsú ideje, nehéz a búcsú, mert te mindig más voltál, te voltál nekünk a nagy Patrik, a hatalmas szíved mindenkit beárasztott. Egy jó embert, barátot, nagybácsit veszített a világ – írta egy másik. Azt mondtad, jössz, de már csak álmomban jössz el” – búcsúzott egy gyászoló.

Sokan szerették

„Hiába mondtad mindig, hogy téged senki nem szeret igenis sokan szerettek! Nagyon sok ember nagyon sokat tanult és tanulhatott volna tőled minden értelemben” – írta egy ismerőse.

Így történhetett a baleset

Még mindig nem lehet tudni, pontosan mi okozta a felfoghatatlan tragédiát, azonban az elsődleges vizsgálatok szerint az Opel ment át a szemben lévő sávba és csapódott neki a család szabályosan közlekedő kocsijának.

Vizsgálják, mi történt

A híradások szerint a fehér Opelt vezető Ákos a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel ment, és vélhetően emiatt sodródott át a szemközti sávba. Az esetet a rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják.

Műszaki hiba lehetett

Ákos ismerősei sem sejtik, mi okozhatta a balesetet, a férfi miért tért át a szemközti sávba. „Arra gyanakszunk, hogy műszaki hiba lehetett, vagy rosszul lett vezetés közben, nem is gondolunk másra. Nem volt felelőtlen, Ákos egy tiszta lelkű, jó ember volt” – vélekedett határozottan a férfi egyik ismerőse. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu