Egy 72 éves asszony minden eddig tisztázatlan körülmények közt lehajtott az útról, majd nekiütközött egy jelzőtáblának. Azonnal életét veszítette.

Újabb tragédia

Ahogy korábban beszámoltunk róla, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. november 29-én 5 óra 30 perc körül a 6209-es számú út 8-as kilométerszelvényében, Szabadegyháza térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letért az útról

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 72 éves adonyi nő Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Szabadegyháza közelében, amikor haladása során az úttestről letérve jelzőtáblának ütközött. A baleset során a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa pedig megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A baleset nyomai

A kormány állapota is mutatja az ütközés erejét

Szinte nem maradt ép része az autónak

Minden üveg betört

Messze állt meg az úttól

Egy Suzukit vezetett

(Kiemelt képeink forrása a Delta Hírek Facebook-oldala.)