Baleset történt a 47-es számú főút 193-as kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely közelében.

Árokba hajtott a busz

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. november 5-én 6 óra 50 perc körül egy magánbusz árokba hajtott a 47-es számú főút 193-as kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten megsérültek

A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten sérültek meg. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a főutat félpályán lezárták, a forgalmat irányítják.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

FRISSÍTÉS!

A legfrissebb információk szerint a balesetben 12 ember sérült meg, 1 súlyosan, 11 pedig könnyebben. Helyszíni ellátást követően a sérülteket 4 közeli kórházba szállították a mentők. A helyszínre 8 mentőegység, illetve egy mentőhelikopter is érkezett. A 24.hu úgy tudja, hogy egy katonákat szállító magánbusz hajtott az árokba.

Mindeközben balesetveszélyes gumiabronccsal közlekedett valaki az M3-as autópályán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. november 3-án az M3-as autópályán egy Budapest irányába tartó szlovák honosságú tehergépjármű-szerelvényt, írja a police.hu.

A sérült abroncs:

Fotó: police.hu

A futófelület sérült

Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon lévő egyik gumiabroncs futófelülete sérült, és több helyen hiányos, emiatt nem felel meg a közúti közlekedésben való részvételhez előírt műszaki és biztonsági tulajdonságoknak.

300 ezerbe fájt

A rendőrök a külföldi gépjárművezetőt tovább haladása előtt a gumiabroncs cseréjére, és 300.000 forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, amelyeknek eleget tett, így folytathatta útját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ezt a járművet ellenőrizték:

Fotó: police.hu

Kiemelt kép: Baleset Hódmezővásárhelynél, helyszíni fotó – Forrás: MTI/Donka Ferenc