Döbbenetes részletek derültek ki egy férfiről, aki hagyta meghalni nagymamáját, de előtte egy nővel is elbánt.

Hagyta meghalni a nagymamáját

Sokkoló részletek láttak napvilágot arról a budapesti férfiról, aki hagyta meghalni a nagymamáját. Kiderült, hogy az idős asszony megölése nem az egyetlen bűne a fiatalnak, ugyanis ő volt az, aki csúnyán elbánt egy nővel Csillebércen még 2021 márciusában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hátulról támadott rá

Mint Blikk is írt róla, 2021. március 12-én délelőtt a 12. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turistaútvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt, akit hátulról a nyakánál átkarolt, befogta a száját, majd a földre nyomta, ahol szorosan lefogva tartotta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nagymamája haldoklott

A fiatalember nem teljesítette gondozói kötelezettségét, nem hívott orvosi segítséget, hanem az idős hozzátartozó közelgő halálába belenyugodott, ezért 12 év fegyházra ítélték.

A börtönben ült

Az ügyészség szeretné, ha ezt a büntetést az ítélőtábla nem csökkentené. A TV2 Tények információi szerint unoka azonban mostanáig is börtönben ült . A férfi korábban az utolsó szó jogán azt mondta, hogy sajnálja, ami a nagymamájával történt.

Nagy bajba kerülhet

A riportban elmondták, hogy ha a férfit a nagymamája megöléséért is jogerősen elítélik, akkor összbüntetésbe foglalják majd az ítéleteit, és ekkor derül ki valójában, mennyi időt kell majd börtönben töltenie.

Videó az esetről

Kifeszítette az ajtót

Magánlaksértés miatt vádat emelt egy fiatalkorú férfi ellen a Miskolci Járási Ügyészség. A férfi a késő éjszakai órákban az ajtót kifeszítve behatolt az időskorú nő házába, és sérelmére durva cselekményt végzett.

Szilveszteri betörés

Az ügyészség közleményében részletekbe menően leírta az esetet. A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2022 szilveszterén a késő éjszakai órákban, egy borsodi kistelepülésen ment be az idős nő házába.

A konyhában találkoztak össze

A férfi ittas volt, úgy ugrotta át a kerítést, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette. Így jutott be az időskorú nő házába. A sértettet a konyhában találta.

Eltorzította a hangját

A néni a kezében lévő lámpával rávilágított a férfira, és megkérdezte tőle, hogy mit akar. A vádlott ekkor eltorzított hangon azt mondta, hogy ha most jóban lesznek, akkor ő azért ötezer forintot fog kapni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció