Betört egy idős nő házába, 5 ezer forintot emlegetett az eltorzított hangú fiatalkorú, majd megerőszakolta a nénit.

Kifeszítette az ajtót

Szexuális erőszak és magánlaksértés miatt vádat emelt egy fiatalkorú férfi ellen a Miskolci Járási Ügyészség. A férfi a késő éjszakai órákban az ajtót kifeszítve behatolt az időskorú nő házába, és sérelmére szexuális cselekményt végzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szilveszteri behatolás

Az ügyészség közleményében részletekbe menően leírta az esetet. A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2022 szilveszterén a késő éjszakai órákban, egy borsodi kistelepülésen ment be az idős nő házába.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A konyhában találkoztak össze

A férfi ittas volt, úgy ugrotta át a kerítést, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette. Így jutott be az időskorú nő házába. A sértettet a konyhában találta.

Eltorzította a hangját

A néni a kezében lévő lámpával rávilágított a férfira, és megkérdezte tőle, hogy mit akar. A vádlott ekkor eltorzított hangon azt mondta, hogy ha közösülni fognak, akkor ő azért ötezer forintot fog kapni.

A falhoz nyomta

Mivel nemleges választ kapott, ezért a vádlott a nőt a falhoz nyomta, levette az alsó ruházatát, és sérelmére szexuális erőszakot követett el.

„Jön a rendőrség!”

A sértett mindvégig védekezett, kezeivel hadonászott, elszakítva támadója ruháját. Majd a cselekmény közben, amikor egy arra közlekedő autó hangja hallatszott, azt kiabálta, hogy jön a rendőrség, mire a vádlott felhagyott a további cselekményével és sietve távozott. A sértett a szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

Büntetlen előéletű

Az ügyészség a letartóztatásan lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Erőszak Ricsén

A Kékvillogó.hu nemrégiben számolt be arról, hogy a szintén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Ricsén egy 11 éves fiúval erőszakoskodott egy tizenéves banda, buszmegállóban támadtak rá, az egyik 14 éves támadó a nemi szervét akarta a szájába tenni.

Lépcsőházban támadt a lányokra

De emlékezetes lehet az az eset is, amiről a Kékvillogó.hu az elsők között számolt be: egy férfi négy lányra támadt egy kőbányai lépcsőházban. Az esetről videó készült, amit mi is megjelentettünk. Nem sokkal később a rendőrségen jelentkezett valaki, aki felismerte az elkövetőt, akit aztán a fővárosi rendőrök Budapest 2. kerületében elfogtak. A 24 éves K. Kristian – ha bebizonyosodik a bűnössége – akár 5 év börtönt is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció