Egészen szörnyű dolog történt a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Ricsén. Egy 11 éves fiúval erőszakoskodott egy tizenéves banda, buszmegállóban támadtak rá, az egyik 14 éves támadó a nemi szervét akarta a szájába tenni.

A buszmegállóban támadtak rá

A buszmegállóban támadtak rá többen is egy 11 éves kisfiúra Ricsén. Az egyikük a földre lökte, rátérdelt a mellkasára, majd mindenki előtt megalázta.

A kisfiú szájába akarta tenni a nemi szervét

A gyerek sírva rohant haza a szüleihez, azóta nem volt iskolában, az utcára is fél kimenni. A támadót most tartóztatták le, kiderült, hogy másokkal is erőszakoskodott korábban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az elkövető családja fenyegetőzik

A családja azóta megfenyegette a megtámadott fiú szüleit, a Facebookon folyamatosan zaklatják az áldozat családját – számolt be róla a Tények.

Egy hónapra kerül rácsok mögé

„Fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, tartani kell attól is, hogy a sértettet befolyásolják, ezzel a bizonyítást veszélyeztetnék, illetve mivel már hasonló szexuális cselekmény elkövetése miatt folyik büntetőeljárás van vele szemben folyamatban, így a bűnismétlés lehetősége is reális. A bíróság mindezekre tekintettel egy hónapra elrendelte a letartóztatást.” – mondta Majoros Tünde, a Miskolci Törvényszék szóvivője.

Fellebbeztek

A bíróság döntése még nem végleges, ugyanis a támadó családja fellebbezett a döntést ellen a bíróság előtt.

A Tények riportja

Érden egy pedofil ajándékokkal cserkészett be kisfiúkat

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, intézetis kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta beteg igényeinek kielégítését a gyanú szerint az a 43 éves szegedi férfi, akihez a Pest vármegyei rendőrök dörömböltek be a napokban.

Ajándékokat adott

Egy ideje már folyt a felderítés, a háttérmunka egy fővárosi gyermekotthontól érkezett jelzésre reagálva. A feljelentés szerint egy keresztnéven említett férfi, egy Pest vármegyei településen lévő lakásában kiskorú gyermekeket abuzált, állítólag ezért cserébe ajándékokat adott nekik.

Tizenéves áldozatok

Az ügy a Pest vármegyei felderítőkhöz került, akik felkutatták és meghallgatták a tizenéves áldozatokat, majd a tőlük kapott információmorzsákból (keresztnév, autó típusa) összerakták a képet és azonosították a célszemélyt.

Nem volt hajlandó kinyitni

A 43 éves J. Tamásért 2023. május 31-én kora reggel indultak, az elfogáshoz az Érdi Rendőrkapitányság támogató egységét kérték fel. A kerítésen átmászva jutottak a bejárati ajtóig, amit a férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu