Csodával határos módon senki sem sérült meg abban a balesetben, ami szombaton nyolc óra körül történt a 3. kerületben, a Lajos utcában történt. Egy Porsche egy ott parkoló kisteherautóba rohant bele.

Szombat este történt

Az Index cikke szerint, baleset történt Budapest 3. kerületében június 3-án, este nyolc óra körül. Egy Porsche ütközött egy parkoló autóval. Bár a Porsche összetört, a balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy fiatal férfi vezette

A szemtanúk szerint a piros Porsche – amit egy fiatal férfi vezetett – nagy sebességgel haladt az úton, amikor a sofőr elveszíthette uralmát az autó felett, és az egy parkoló kisteherautónak ütközött.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Átpördült a szemközti sávba

Az ütközés következtében a Porsche először a szemközti sávba pördült át, majd onnan vissza az eredeti sávjába.

A járdára lökte fel a kisteherautót

Hátulról találta el a parkoló autót, amely az előtte parkoló autónak is nekiütközött, valamint akkora sebességgel hajtott bele a Porsche, hogy a kisteherautó betörte az épület előtetőjének üvegét is. A parkoló piros teherautó végül a járdán kötött ki.

Volt, aki pont akkor sétált ott

A lap beszámolója szerint egy pár éppen akkor sétált arrafelé, amikor a baleset történt.

Nem történt sérülés

A helyszínre kiérkeztek a mentők és a rendőrök is, de előzetes információk szerint mindenki megúszta a balesetet egy karcolás nélkül.

Óriási csattanás volt

A helyszínen voltak a közeli társasházak lakói is, állításuk szerint hatalmas hanghatással járt az ütközés.

Csepelen nem élte túl

Meg nem erősített információink szerint nem élte túl a szabálytalankodó sofőr a péntek délutáni csepeli balesetet. A karambol helyszínén virágokat és mécseseket helyeztek el. A Petőfi utca és a Betű utca sarkán ezúttal is az elsőbbségadás szabályainak megsértése okozott tragédiát.

Megint az elsőbbségadás

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról pénteken, hogy egy Mitsubishi Colt sofőrje akart keresztül haladni a Petőfi utcából lassítás nélkül, ám éppen a Betű utcán a Csepel Plaza felől, a külső sávban érkező Mercedes teherautó, illetve a belső sávban, a teherautó takarásában közlekedő Lexus RX 400 elé hajtott.

Az első ütközés még nem is volt veszélyes

A teherautó éppen csak meghúzta a Colt oldalát, ám a Lexust vezető szigetszentmiklósi férfi egyáltalán nem láthatta a Mitsubishit, így fékezés nélkül a bal oldalába hajtott.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/Pixabay