Kocsmában iszogatott, majd a szerelmi bánatát úgy akarta levezetni, hogy hogy két autót is felgyújtott.

Szerelmi bánat

Fülöpházán gyújtogatott autókat egy férfi a szerelmi bánata miatt. Kiderült, hogy a gyújtogató előtte egy kocsmában iszogatott, ám zárás után a hazamenetel helyett inkább bolyongani kezdett, majd szomorúságában két autót is lángra lobbantott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két autót gyújtott fel

Az egyik autót elkötötte, majd mind a kettőt fel is gyújtotta, aztán részletesen elmesélte a TV2 stábjának, hogy mindezt miért tette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tetszett neki

Az egyik kiégett autó tulajdonosa elmondta, hogy a feleségét hívta a szomszédjuk, hogy ég az autójuk. A gyújtogató visszament, hogy megcsodálja a tüzet, sőt a tulajnak is bevallotta a tettét.

Szerelmi bánat

A férfi a kihallgatásán bevallotta, hogy szerelmi bánat miatt gyújtogatott. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.

Lelocsolta, majd felgyújtotta

A 36 éves férfi január 19-én az éjszakai órákban a Litke belterületén parkoló személygépkocsit üzemanyaggal lelocsolta és a nála lévő öngyújtóval felgyújtotta

Teljesen kiégett

A gyújtogatás következtében a jármű a benne lévő tárgyakkal együtt teljes egészében kiégett. A vizsgálatok során kiderült, az elkövető biztosra ment, szinte semmi nem maradt a gépkocsiból.

Mindene odalett

Az autó tulajdonosa elmondta: a kesztyűtartóban volt a pénztárcája, a nevére kiállított személyes irataival, bankkártyájával együtt, valamint a gépkocsi csomagtartójában munkavégzéshez használt szerszámai, többek között flex, fűrész, lézer és egyéb vésőgépek.

2 millió forint a kár

A jármű felgyújtása miatt az eszközök szintén megsemmisültek. A 36 éves litkei lakos cselekményével a sértett részére közel 2 millió forint kárt okozott.

Beismerte tettét

A salgótarjáni rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett.

Azt mondta, lefekszik aludni

Napjainkban a negyvenes évei közepén járna a kis nyírségi faluból származó Árvai Brigitta, akinek halála a mai napig rejtély. A tizenkilenc éves lány Érden dolgozott, de Tárnokon élt. Nővére 1995. október 27-én látta őt utoljára. Brigitta azt mondta, fáradt, ezért nem megy már sehova este, hanem lefekszik aludni. Egy cukrászatban dolgozott, kemény hét volt mögötte.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció