Kétszer hasba és kétszer mellkason szúrta a feleségét egy 12 centiméteres késsel egy alkoholista férfi Mohácson. A nőnek sikerült kiszabadulnia a férje fogságából és el tudott menekülni.

Mindketten kamionosok

A házaspár mindkét tagja nemzetközi kamionosként dolgozott, a férfi azonban egészségügyi gondok miatt kénytelen volt abbahagyni a munkát, ennek hatására pedig csak ivott otthon és féltékenykedett a feleségére, aki továbbra is sokat utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Válófélben voltak

Attól függetlenül, hogy a férje állandóan agresszívra itta magát és betegesen féltékeny volt a nő gyakran hazajárt. A férfi többször is megfenyegette a feleségét, hogy megöli, felgyújtja a házukat és aztán magával is végez, az egyik ilyen őrjöngő pillanatában pedig kijelentette, hogy válni szeretne, amivel természetesen a nő is egyetértett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Romlott a helyzet

Ezután még tovább romlott a helyzet és már egyre beszámíthatatlanabb állapotba került a férfi és egyre agresszívabb lett. Volt egy eset amikor megivott fél liter vodkát, majd részegen neki esett a feleségének.

El tudott menekülni

Ekkor a nő el tudott menekülni az első házasságából született fiához, akivel megosztotta, hogy a férje megint részegen, brutális tombolásban tört ki, és tart tőle. Ettől függetlenül nem sokkal később visszament a házba, hátha lehiggadt már a férfi.

12 centi késsel szúrta meg

Ez azonban nem következett be, míg a nő tett-vett a házban, a férfi mögé settenkedett és egy 12 centis késsel kétszer mellkason és kétszer hasba szúrta. A nőbe még volt annyi lélekjelenlét, hogy a negyedik szúrás után lefogja a teljesen bekattanó férje kezét és kicsavarja belőle a kést.

Fel akarta akasztani magát

Miután a kést sikeresen eltávolította a férje kezéből, meg is harapta, majd ismét elmenekült a házból. Amikor újra visszatért a férfi éppen megpróbálta felakasztani magát, de mivel időben érkeztek sikerült ezt megakadályozni. A férfit ezután letartóztatták és a holnapi napon a Pécsi Törvényszék elé áll.

Hasonló eset

Korábban egy hasonló esetről számolt be a Kékvillogó, abban az esetben is egy megromlott házasság vezetett drámai eseményekhez. Ott is a férfi alkoholizmusa és az agresszív viselkedése miatt romlott meg a kapcsolat, azonban a gyakori, többször tettlegességig fajuló konfliktusok ellenére együtt élt a házaspár.

Részegen bántalmazta a feleségét

A férfi 2017. december 27-én alkoholt fogyasztott, majd délután közös házukban megtámadta feleségét: meglökte, a földre nyomta, fojtogatta. A nőnek sikerült kiszabadulnia, magához vette a közös autójuk kulcsát, és kirohant a házból.

Megpróbálta kikerülni a férfit

A nő az őt ért támadás miatt tudatszűkült állapotban indult el az autóval. Megpróbálta kikerülni a továbbra is agresszíven viselkedő férfit, de a férfi a kanyarodó gépjármű elé lépett, és a mozgó autó motorháztetejére került. A nő ekkor levette a gázról a férje pedig a gépkocsi elé esett, ami rágurult az aszfalton fekvő férfira.

Önvédelemből cselekedett

A férfi a beszorulás, valamint a mellkas összenyomatása miatt életét vesztette. A táblabíróság a döntésével helybenhagyta az első fokon eljáró Szegedi Törvényszék felmentő ítéletét. Az ítélőtábla egyetértett a törvényszékkel, hogy az asszony jogos védelmi helyzetben volt, egészen addig, míg az autóból kiszállva fel nem ismerte, hogy férje teste a gépkocsi alá szorult, és már nem kell tartania az őt ért támadás folytatódásától. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció, Forrás: pixabay.com