Beszűkült tudatállapotban végezhetett magával, miután egy vadászpuskával megölte plátói szerelmét és az ő kedvesét a szegedi kettős gyilkosság elkövetője. A kifejezetten jómódú, saját lakással rendelkező, Mercedesszel járó V. Dániel a legolcsóbb vadászfegyvert vásárolta meg, miután nem sokkal előtte megszerezte a fegyvertartási engedélyét.

Kettős gyilkosság Szegeden

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, idén júniusban egy fiatal gyógyszerész megölte a szomszédjában élő Zoét és párját, Tamást. Dániel szörnyű tette után magával is végzett. A szörnyű eset az egész országot megdöbbentette. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Zoét nem érdekelte Dániel

A gyilkosság után kiderült, hogy a gyógyszerész még az egyetemen ismerte meg Zoét. A lány nem szeretett volna közelebbi kapcsolatba kerülni a férfival, meg is mondta neki, hogy csak haverként tekint rá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszédba költözött

Zoé ezután ismerkedett meg Tamással. A fiatalok össze is költöztek. Amikor ezt Dániel megtudta, a fiatal pár közelébe költözött. Annak ellenére, hogy saját lakása volt Szegeden, beköltözött a szerelmesek szomszédságába.

Végzett a szerelmesekkel

A férfi heteken át titokban leselkedett a pár után, aztán egy szombati napon berontott hozzájuk, és mindkettejükkel végzett egy napokkal korábban vásárolt vadászfegyverrel. Először Tamást, majd Zoét lőtte le. Az áldozatok holt­testére később a lány édesany­ja talált rá, aki a bejárati ajtótól nem messze, a barátja a szobában hunyt el.

Elhanyagolta külsejét

Míg a rendőrök hosszú órákon át helyszíneltek a lakásban, a szomszédok elmondták: a gyógyszerész az utóbbi időben furcsán viselkedett. A férfin látszott, hogy lelki fájdalom gyötri, még a külsejét is elhanyagolta. A ház lakóinak köszönését ugyan viszonozta, azonban nem állt velük szóba, kissé mogorván viselkedett velük.

Jómódú családban jött fel

A tettes klasszikus polgári értékeket valló családban nőtt fel. Szülei az általános iskola után a város elit gimnáziumába íratták be, itt is érettségizett nagyon jó eredménnyel. Doktori címét a szegedi egyetemen szerezte meg, ahol szintén az éltanulók közé tartozott. Az egyetem után az egyik szegedi pláza patikájában helyezkedett el.

Végzett magával

V. Dániel a szörnyű tette után beült szürke Mercedes C 200-as luxusautójába, majd a 114 kilométerre fekvő Szanazughoz hajtott, ahol maga ellen fordította fegyverét. Az utolsó töltényt tartotta meg magának.

Zárkózott ember volt

A gyilkos ismerősei szerint magának való ember volt. Munkahelyén, a patikában nem tartozott a betegek kedvencei közé. Gyakran barátságtalanul szolgálta ki őket, vásárlói közül ezért többen is, ha tehették, elkerülték. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Együtt temették el az áldozatokat

Zoét és Tamást együtt temették el Rúzsán. A lány szülei azt mondták, szeretnék, hogy együtt nyugodjanak a szerelmesek.

Kiemelt kép: