A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival és fiatalkorú társával szemben, akik botokkal álltak bosszút egyikük dacos feleségének családtagjain.

Felhívta a feleségét

A vád szerint a húszas éveiben járó férfi és a tizenhét éves fiú 2023 januárjában együtt italoztak egy Nagyatádhoz közeli községben, amikor az idősebb férfi telefonon arra kérte a feleségét, hogy menjen haza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A nő nemet mondott

Mivel az asszony ennek – arra hivatkozva, hogy a vádlott már délelőtt is bántalmazta, ezért az éjszakát a nagyapja házában fogja tölteni – nem tett eleget, a vádlottak egyméteres akácfa botokat vettek magukhoz, majd ahhoz a házhoz mentek, amelyben feltételezésük szerint a nő is tartózkodott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ütötték a kerítést

Az elkövetők ezt követően botokkal ütötték a kerítést, és kiabálva követelték az ott lakóktól, hogy küldjék ki az idősebb férfi feleségét.

Kijöttek a házból

Erre tekintettel nő nagyapja és az otthon tartózkodó rokonok is kijöttek a házból, majd közölték a vádlottakkal, hogy az asszony nincs náluk.

Megütötte a nagypapát

Mivel a vádlottak ezt nem hitték el, tovább ütötték a kerítést és annak kapuját addig, amíg az kinyílt. Ekkor az idősebb férfi bement az udvarra, majd a nála lévő bottal – miközben a többi családtag bemenekült a házba – a feleségének a teraszon tartózkodó nagyapját két alkalommal megütötte, amelytől a sértett orra eltörött.

Elfogták a rendőrök

A nagyatádi rendőrök ezután rövid időn belül őrizetbe vették az idősebb vádlottat, akivel szemben az ügyészség indítványára a bíróság távoltartást rendelt el.

Ez várhat rájuk

A Nagyatádi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is távoltartás hatálya alatt álló idősebb férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, míg a garázdaság vétségével vádolt fiatalkorú fiúval szemben próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Három férfi rontott egymásnak Budapesten: ütötték-verték egymást, még egy éles tárgy is előkerült – videón a megdöbbentő csetepaté

Kiemelt kép: A megtámadott ház – Forrás: ügyészség