Halálos balesettel indult a szombat hajnal Bács-Kiskun megyében, Kömpöc közelében. A tragédiában egy 24 éves nő vesztette életét, tájékoztatott róla a rendőrség.

Kirepült a kocsiból

Mint írják egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy villanyoszlopnak ütközött az 5411-es számú út 8-as kilométerénél 2023. szeptember 9-én 6 óra 36 perc körül. A járművezető, egy 24 éves nő kirepült a kocsiból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az útszakaszt

A helyszínelés idejére a rendőrök félpályán lezárták az út balesettel érintett szakaszát, továbbá az autósoktól azt kérik, fokozott óvatosággal közlekedjenek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár napja teherautó okozott halálos balesetet

Amint azt a Kékvillogó is megírta tragédia történt Pest megyében szeptember 6-án, szerda este Dánszentmiklóson. Egy baleset következtében meghalt egy 49 éves férfi. Egy 23 éves férfi pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Figyelmetlen volt

A hatóság közlése szerint egy 26 éves pilisi férfi közlekedett tehergépkocsijával 2023. szeptember 6-án késő este a Nyáregyházi úton, amikor feltehetően figyelmetlenségéből adódóan ráhajtott egy, a pályatesten előtte álló szerelvény nyitott rámpájára. 

Egy ember meghalt

A baleset következtében a rakfelületen lévő munkagépnek ütközött, miközben a félpótkocsin tartózkodó két embert elütötte. Egy 49 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 23 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó a helyszínről:

Halálos tömegbaleset az M3-ason

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig megsérült. 

Tíz járműben esett kár

A helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve.

Mentőhelikopter is érkezett

A súlyos sérültekért mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, az egyik sérültet már el is szállította. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció