A 17 éves lány augusztus 3-án egy 19. kerületi dohánybolt előtt várakozott, amikor megszólította egy férfi – állítja a Ripost. Az esetet egyelőre a rendőrség nem erősítette meg. Ne felejtsük el, hogy nemrég egy érdi tini állította, hogy elrabolták, majd kiderült, hogy csak a barátjával volt együtt és nem akarta, hogy a szülei megtudják.

A fiatal lány az ismeretlenről semmi rosszat nem feltételezett, az ugyanis kedves volt, bókolt, sőt, kávét, illetve energiaitalt is hozott neki a boltból – írja a lap cikke alapján a Blikk.

Miután a férfi kijött az üzletből, addigra már ketten voltak, a másik vélhetően az ismerőse lehetett. Az esetet a bolt kamerafelvétele rögzítette, amin az látszik, hogy egy drága autó érkezik, amibe a lány és a két férfi beszállt.

Amikor a lányt egy pár percnyire lévő kertvárosi házba vitték, már sejtette, hogy az idegenek akarnak tőle valamit, de már nem tudott segítséget kérni.

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele” – nyilatkozta a Ripostnak a lány barátnője, aki szerint az erőszak után a két férfi tovább hitegette a lányt azzal, hogy Németországban milyen jó élete lesz, sok pénzt kereshet.

Ezután elvitték a környékbeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vásároljanak neki. A lány pedig megragadta az alkalmat, a bolt eladójától segítséget kért, aki kihívta a rendőröket.

A két férfi elmenekült. A lap megkereste a megerőszakolt lányt is, aki még mindig a történtek hatása alatt van, így egyelőre nem tudott nyilatkozni.

Érden is emberrablásról beszéltek, aztán kiderült, hogy nem az volt

Egy hónappal ezelőtt írtunk arról itt a Kékfény.com hírportálon, hogy egy 15 éves tini állítása szerint Érden betuszkolták egy autóba és megerőszakolták, majd az ismeretlen támadók kirakták az utcán. Másnap kiderült, hogy csak kitalálta elrablásának és megerőszakolásának történetét az érdi lány. A rendőrség közleményéből kiderült, mi is történt valójában, ezt ide kattintva lehet elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció