Bozótvágóval rontott neki fia születésnapi buliján a fiatal vendégeknek egy férfi a Borsod megyei Borsodszirákon. A rendőrök elfogták a férfit és gyanúsítottként kihallgatták.

Feldúlt apa miatt kellett intézkedni

A rendőrségi jelentés szerint egy 62 éves Borsodszirákon élő férfit hallgattak ki garázdaság miatt a rudabányai rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Borsodsziráki férfi dühöngött

Ez történt

A rendőrség eddigi információi szerint a középkorú férfi 2021. február 20-án, éjfél előtt a borsodsziráki otthonában keveredett konfliktusba a fia születésnapi vendégeivel. A vita azonban elfajult, és a férfi előkapott egy bozótvágó kést.

Fenyegetőzött

A felbőszült apa a kezében tartott bozótvágóval megfenyegette a vendégeket. A rendezvényről menekülő fiatalokat az apa még az udvaron is megkergette, azonban az eset során személyi sérülés szerencsére nem történt.

Ezzel a késsel támadt a férfi

Elfogták

A bejelentést követően az egyenruhások elfogták a garázda férfit, aki gyanúsítotti kihallgatása során megtagadta a vallomástételt.

Korábban a buszon verekedtek

A héten írtunk róla, hogy egy budapesti buszon egy agresszív férfi támadt rá az egyik utastársára. Az ügyészségi vádirat szerint az agresszív férfi azért követte el a támadást, mert úgy vélte, hogy az utastársa őt nézte a visszapillantó tükörben

Megverte az utast

A támadó férfi a busz középső ajtójánál utazott, de miután kifigyelte áldozatát, az első ajtóhoz lépett és belekötött az utasba. A felindult férfi előbb kiabálni és dühöngeni kezdett, majd megtámadta az utast, akit ököllel többször is arcon ütött, nyakát pedig megszorította.

Börtönbe került

Miután a rendőrök kiértek a helyszínre, a támadót elfogták, majd megkezdték az elszámoltatását. Ezt követően az ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben, akit végül a bíróság 7 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Police.hu