A rendőrségi gyanú szerint egy 41 éves polgári férfi mászott be volt felesége ingatlanjára, majd egy baltával szétverte a bejárati ajtót. Eközben folyamatosan életveszélyesen fenyegette az asszonyt.

Baltával érkezett

2021. február 20-án, 19 óra körül érkezett a rendőrségre egy bejelentés a polgári nőtől, aki elmondta, hogy a volt férje bemászott a családi házának kertjébe és őrjöngni kezdett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Polgáron történt az eset

Elfogták a férfit

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol megbilincselték a feldúlt férfit, akit később elő is állították a rendőrségen. Mint kiderült, a polgári lakos féltékenységtől vezérelve mászott be a volt felesége udvarára, viszont amikor a nő nem engedte be a házba, a férfi őrjöngeni kezdett és megfenyegette a volt párját.

Ez is érdekelhet

Baltával támadt

Ezt követően a férfi magához vett egy baltát és azzal a bejárati ajtón lévő kisablakok nagy részét betörte, majd az egyik lyukon bedobta a fejszét a házba. Ámokfutása közben többször életveszélyesen megfenyegette az asszonyt.

Ezzel a baltával fenyegetőzött

Ez lett a büntetése

Miután a rendőrök kihallgatták a 41 éves férfit, bűnügyi őrizetbe vették. A polgári lakos a kihallgatása során beismerte a tettét, és részletes beismerő vallomást tett.

Teljesen szétverte az ajtót

Komoly bűnök miatt felelhet

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság zaklatás, továbbá felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. A nyomozást követően az ügy az ügyészségen folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Betört ajtó – Forrás: Police.hu