Életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt folytat eljárást a Heves megyei rendőrség egy kisnánai férfi ellen. A 45 éves elkövető az élettársát szúrta meg egy éles eszközzel, majd saját magát is megsebesítette.

Megszúrta élettársát

A rendőrség információi szerint 2021. február 20-án, a reggeli órákban a 45 éves férfi rátámadt a kisnánai családi házukban az élettársára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kisnánán késelt

Többször is szúrt

A nyomozók szerint a kisnánai férfi egy veszekedés után támadt rá az élettársára, akit többször is megszúrt egy késsel. Ezt követően a férfi saját magát is megsebesítette a szúróeszközzel.

Ezzel a késsel szúrt a férfi

Életveszélyben

Az esetet követően a mentőszolgálat munkatársai mindkét sérültet kórházba szállították. Az elsődleges adatok szerint a nő életveszélyes sérülést szenvedett.

Őrizetbe vették

A rendőrök a támadó őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták, melyen a férfi beismerő vallomást tett. Rabosítását követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Korábban a biztonsági őrök támadtak rá egy férfira

A Kékvillogó is beszámolt róla, hogy súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség azzal a két biztonsági őrrel szemben, akik elfogtak az üzletben egy általuk tolvajnak vélt férfit és megverték őt. A támadásnál ott volt az üzletvezető is, de nem tudta leszedni az áldozatról a támadót.

Összeverték

A biztonsági őrök azért támadtak rá a férfira, mert azt gondolták róla, hogy újra lopni fog az üzletből, mivel korábban már lopott onnan parfümöket. Miután a férfi elhaladt a parfümös részleg mellett, az egyik biztonsági őr kiszaladt hozzá és berángatta a raktárba, ahol kamera is volt. Ezt követően nekiesett a férfinak és többször megütötte őt, mire az üzletvezető kiszaladt segítséget hívni.

Súlyos testi sértéssel vádolják őket

Az üzletvezető hölgy egy másik biztonsági őrt hívott segítségül, azonban amikor meglátta az akkor már térdelő áldozatot, ő is lekevert neki egyet, amitől a vélt vagy valós tolvajnak el is törött az orra. A támadás miatt az ügyészség mindkettejüket vádolja, egyiküket súlyos testi sértés, másikukat pedig könnyű testi sértés bűntette miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke