Kábítószer-kereskedővel szemben kellett intézkednie a budapesti rendőröknek. A különböző fajta szerekkel kereskedő férfi ugyan megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, de ez nem sikerült neki.

Megállították

2021. február 19-én a főváros 7. kerületében akartak igazoltatni egy feltételezett drogkereskedőt a budapesti rendőrök, azonban a férfi megpróbált elmenekülni előlük. Mint később kiderült, nem ok nélkül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

7. kerületben akartak igazoltatni

Nem menekülhetett

A rendőrök rövid időn belül elfogták a menekülő, tunéziai állampolgárságú férfit, akinek a zsebében egy zacskó kokaingyanús anyagot is találtak. Ezt követően megkezdhették a férfi elszámoltatását.

1354 adag drogot vontak ki a forgalomból

Következett a házkutatás

Ezek után a nyomozók házkutatást tartottak a külföldi fiatal 7. kerületi tartózkodási helyén, ahol megtaláltak és lefoglaltak 1294 gramm növényi törmeléket – az elsődleges vizsgálatok szerint marihuánát –, 60 gramm kokaint, továbbá a kábítószer árusításához, adagolásához használt eszközöket. A rendőrök ezenfelül lefoglaltak 1 450 eurót, 1 229 000 forintot és vélhetően hamis okiratokat is.

Sapkában szállította a füvet

Előállították

A budapesti rendőrök előállították a 27 éves férfit, akit kábítószer-kereskedelem miatt kihallgattak, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását.  A forgalomból kivont, körülbelül 1354 adag drog feketepiaci értéke közel négymillió forint.​

Készpénzt is lefoglaltak

Mutatjuk a férfi elfogását

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból