Amint arról a Kékvillogó is beszámolt borzalmas baleset történt az M1-esen, október 19-én, kedden. A tragédiában, melynek során négy jármű rohant egymásba, öten haltak meg.

Négy jármű ütközött

Mint megírtuk négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolnánál kedden kora délután – írta a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljesen lezárták a sztrádát

MTI/Krizsán Csaba

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kisbusz rohant egy teherautóba

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője a baleset után annyit közölt, hogy egy román kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba. A kisbuszba öt ember szorult be, egy pedig kirepült a járműből. Nem sokkal 16 óra után a rendőrség közölte, a balesetnek öt halottja van.

Teljesen összeroncsolódott a kisbusz

MTI/Krizsán Csaba

Mentőhelikopter is érkezett

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. A balesetben két nő és három férfi halt meg.

Egy sérültet kórházba vittek

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról.

Kiszakadt a motor a kisbuszból

MTI/Krizsán Csaba

Megrázó részletek

A tragédia kapcsán most újabb megrázó részletek láttak napvilágot, a Ripost úgy tudja, hogy az áldozatok erdélyi magyarok, Hargita megyéből származnak, és Székelyudvarhelyről indultak kedden reggel Németország irányába. A portál információi szerint egy fiatal sofőr vezette az autót, ő a helyszínen életét vesztette. Az egyik áldozat a testvére temetésére utazott haza Székelyföldre, most ment volna vissza Németországba dolgozni.

Öt vendégmunkás halt meg Abonynál

Két hete írtunk arról, hogy az M4-es autóúton szintén egy kisbusz rohant egy álló kamionba. A kisbuszban, melyet a másik jármű teljesen maga alá gyűrt, öten utaztak: három magyar, egy ukrán, illetve egy ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfi. A kisbusz minden utasa azonnal szörnyethalt a balesetben. A kamion sofőrje nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

Egy puffanást hallott

„Éppen elgondolkodtam, hogyan folytassam az utamat, amikor egy hangos puffanást hallottam és persze a kamion is megremegett. Kiszálltam, hogy megnézzem, mi történt, és azonnal láttam, hogy nagy a baj. Ekkora szörnyűséget még életemben nem láttam, és még az ellenségemnek sem kívánok hasonló élményt” – mondta a baleset után kamionsofőr. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba