Öt halottja van a annak a balesetnek, amely az M1-es autópályán történt kedd délután. Lezárták az autópályát, nagyon sok autó rekedt a dugóban.

Négy jármű ütközött

Négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolnánál kedden kora délután – írta a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljesen lezárták a sztrádát

MTI/Krizsán Csaba

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kisbusz rohant egy teherautóba

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője a baleset után annyit közölt, hogy egy román kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba. A kisbuszba öt ember szorult be, egy pedig kirepült a járműből. Nem sokkal 16 óra után a rendőrség közölte, a balesetnek öt halottja van.

Teljesen összeroncsolódott a kisbusz

MTI/Krizsán Csaba

Mentőhelikopter is érkezett

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. A balesetben két nő és három férfi halt meg.

Egy sérültet kórházba vittek

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról.

Kiszakadt a motor a kisbuszból

MTI/Krizsán Csaba

Lezárták az autópályát

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Várhatóan még órákig le lesz zárva az autópálya ezen a részen.

Erre lehet kerülni

A torlódásban rekedtek hosszú várakozási időre készüljenek. A főváros irányából érkezőket a 85-ös jelű, komáromi kijáratnál leterelik az autópályáról az 1-es főút felé. Aki teheti dél felé, a Nagyigmánd – Bana – Bőny útvonalon is kerülhet – írja az utinform.hu.

Öt vendégmunkás halt meg Abonynál

Két hete az M4-es autóúton szintén egy kisbusz rohant egy álló kamionba. A kisbuszban, melyet a másik jármű teljesen maga alá gyűrt, öten utaztak: három magyar, egy ukrán, illetve egy ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfi. A kisbusz minden utasa azonnal szörnyethalt a balesetben. A kamion sofőrje nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

Egy puffanást hallott

„Éppen elgondolkodtam, hogyan folytassam az utamat, amikor egy hangos puffanást hallottam és persze a kamion is megremegett. Kiszálltam, hogy megnézzem, mi történt, és azonnal láttam, hogy nagy a baj. Ekkora szörnyűséget még életemben nem láttam, és még az ellenségemnek sem kívánok hasonló élményt” – mondta a baleset után kamionsofőr. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba