A Dédestapolcsányban parkoló busz valószínűleg csak arra várt, hogy hamarosan újra útnak indulhasson, utasokkal a fedélzetén, ám akkor egyszer csak megjelent egy erősen ittas férfi, akinek más tervei voltak.

Elfogták

A rendőrök elfogták azt az alkalmi sofőrt, aki egy Dédestapolcsányban parkoló autóbuszt tört fel, és piásan, jogosítvány nélkül elvitte, majd Csermelyen a járművel árokba hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Piásan nyúlt le egy buszt

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves dédestapolcsányi férfival szemben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Árokba hajtott

Az adatok szerint az elkövető 2023. augusztus 25-én éjfél után egy Dédestapolcsányban parkoló buszt feltört, és elindult vele, majd Csermelyen, a Dózsa György úton árokba hajtott.

Fotón a busz:

Jogsija sem volt

A bejelentést követően járőrök intézkedtek a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfi ellen, aki egy távolsági buszjáratra szállva próbált elmenekülni.

Kihallgatták

A rendőrök a férfival szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, így előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Eljárás indult

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást is kezdeményezett a sofőr ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Piásan, önkívületi állapotban esett neki a busz sofőrjének ez a Pest megyei nő: a vezetőfülkét rugdosta, ordibált és meg is ütötte a férfit

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu