Három hónappal meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a T. Róbert Dánielnek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel megverte, majd halálra szurkálta a 27 éves barátnőjét.

Ezek a legfrissebb részletek

A férfiúi hiúságában eshetett csorba T. Róbertnek. M. Petra kevésnek találta a férfi ágyban nyújtott teljesítményét, és szakítani szeretett volna. A férfi ezen húzhatta fel magát annyira, hogy végül szörnyűséget követett el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gyilkos árulta el a részleteket

Minderről a gyanúsított, T. Róbert beszélt a nyomozóknak tett vallomásában. Felmerült, hogy nem csak egy éles tárggyal okozott sérüléseket a nőnek a férfi. Állítólag egy kalapáccsal is bántalmazta Róbert Petrát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egyetértett a bíróság és az ügyészség

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására, mert a terhelt eljárásban való jelenléte továbbra is csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható. A bíróság egyetértett ezzel, és november 21. napjáig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását – tette hozzá az ügyész.

Rendezetlenek voltak a férfi körülményei

T. Róbert nem rendelkezett rendszeres jövedelemmel. Jelentős hiteltartozást halmozott fel, az ismerőseitől kapott pénzből gazdálkodott. Évek óta nem az állandó lakhelyén élt, a bűncselekmény után pedig megpróbált elbújni a rendőrök elől – írja a 24.hu.

Hosszú órákkal a gyilkosság után értesítette a rendőröket

Petrát valamikor éjjel vagy hajnalban gyilkolhatta meg T. Róbert. Erről azonban csak este tájékoztatta a férfi a rendőröket. Kérdéses, hogy addig mit csinált a gyilkos.

El akarta dobni magától az életét a férfi

T. Róbert saját magával is végezni akart. A lakásban hagyott búcsúlevél erről árulkodik. Végül azonban erre nem került sor, a hatóságoknak azonban nem adta fel magát, hanem jó ideig bujkált.

Baleset történt

Szakítás miatt baleset történt – így jelentette be a rendőröknek T. Róbert Dániel, hogy végzett a barátnőjével, adta hírül az RTL Híradó. A borzalom valamikor éjjel vagy a hajnali órákban történhetett, a rendőrséget viszont csak este értesített a férfi. Arról, hogy köztes időben mit csinált a férfi, nem tudni, annyi azonban biztos, Petra szörnyű körülmények között halhatott meg. 

Az Északi vasúti összekötő hídig menekült

A szóvivő elmondta még, hogy a férfi Aquincumon keresztül az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos akart lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált elfogásáig.

Nem aludt, nem fürdött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a férfi napokon keresztül hajléktalanként élt, nem is fürdött. A férfi ápolatlan külsővel flangált, vélhetően napok óta nem fürdött és nem aludt rendes helyen.

Több napos hajtóvadászat után fogták el

A gyilkost végül napokkal később a Római-parton fogták el. T. Róbert beismerő vallomást tett, amikor kihallgatták. Az Északi vasúti összekötő hídig ment, miután megtörtént a szörnyűség, ott akarta eldobni magától az életét. Valamiért meggondolhatta magát, majd a környéken lévő romos épületekben húzta meg magát egészen az elfogásáig. T. Róbert Dániel akár 15 évet is kaphat, ha bebizonyosodik a bűnössége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció